Leidinggevende keuken

Albron / Center Parcs De Eemhof Keukenstage bij Center Parcs De Eemhof (verblijf mogelijk)

Ben je op zoek naar een leuke stage in de keuken? Lees dan vooral even verder. Op Center Parcs De Eemhof verzorgt Albron het eten en drinken in 8 verschillende outlets. Waaronder 3 restaurants en 2 cafés waar jij kan shinen met jouw stage in de keuken. Maak de mooiste pizza's bij Nonna's, verwen de gasten met jouw kookkunsten bij Evergreenz en maak de mooiste IJscoupes in het Grand Café. Het kan allemaal bij een stage op dit mooie vakantiepark. Jouw takenpakket - Mise-en-place maken: uitvoeren van verschillende voorbereidende werkzaamheden - Bereiden van gerechten voor de verschillende restaurants volgens aangegeven receptuur - Zorgen voor een goede hygiëne in de keuken en een schone werkplek - Samenwerken met je collega’s waardoor jullie zorgen voor een optimale gastbeleving

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw profiel - Mbo-opleiding tot Assistent Horeca of (zelfstandig werkend) kok – BOL niveau 2 of 3 en zelfs niveau 4 - Passie voor de horeca - Je bent enthousiast, stressbestendig en gemotiveerd

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid - Een stagevergoeding van €600 bij een werkweek van 38 uur - Goede begeleiding en de mogelijkheid tot leren in een fijne omgeving - Kom je van ver? Je kan verblijven op het park - Je krijgt een maaltijd per dag vanuit ons bedrijfsrestaurant - Toegang tot de Albron Academy met verschillende trainingen en bijvoorbeeld de mogelijkheid om één van onze leveranciers te bezoeken Wat maakt deze stage anders? - De mogelijkheid om te verblijven op het park en gebruik te maken van alle faciliteiten zoals het zwembad en bowlingbanen - Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron Center Parcs om te werken. Hoe gaaf!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder