Allround medewerker IT systems and devices

Probello

Een dagagenda van een smartphone- en tabletreparatiespecialist omvat taken zoals ontvangst van klanten, diagnose van apparaten, reparaties, klantenservice en administratieve taken. De specialist begint met het ontvangen van klanten, luistert naar hun problemen en voert een initiële diagnose uit. Vervolgens worden reparaties aan de apparaten uitgevoerd, waaronder het vervangen van defecte onderdelen en het oplossen van softwarematige problemen. Na het voltooien van de reparaties, helpt de specialist klanten bij het ophalen van hun gerepareerde apparaten en biedt hij uitleg en advies. Ten slotte worden administratieve taken zoals facturering, inventarisbeheer en kwaliteitscontrole uitgevoerd, en wordt de werkruimte opgeruimd voor de volgende werkdag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Om de taken van een smartphone- en tabletreparatiespecialist succesvol uit te voeren, moet een student beschikken over de volgende kwaliteiten: Technische bekwaamheid: Een solide begrip van smartphone- en tabletreparaties, inclusief hardware en software, is essentieel. Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om problemen te diagnosticeren en effectieve oplossingen te vinden voor diverse technische uitdagingen. Handvaardigheid: Goede fijne motoriek en behendigheid zijn belangrijk bij het vervangen van kleine onderdelen en het uitvoeren van delicate reparaties. Klantgerichtheid: Het vermogen om klantvriendelijk te zijn, geduldig te luisteren naar de behoeften en zorgen van klanten, en duidelijk communiceren over reparaties en advies.

Wat biedt het bedrijf?

Een leerbedrijf voor smartphone- en tabletreparatie biedt de student of werknemer verschillende voordelen, zoals praktijkervaring, leer- en groeikansen, professionele ontwikkeling, carrièremogelijkheden en de mogelijkheid tot netwerken. De student of werknemer kan praktijkervaring opdoen en hun technische vaardigheden verder ontwikkelen. Het leerbedrijf kan trainingen, begeleiding en mogelijkheden bieden om nieuwe reparatietechnieken te leren. De student of werknemer kan zich professioneel ontwikkelen, bijvoorbeeld door te leren werken in een team en communicatievaardigheden te verbeteren. Er kunnen ook carrièremogelijkheden ontstaan binnen het leerbedrijf en de student of werknemer kan waardevolle professionele relaties opbouwen door te netwerken.

Wat ga je leren?

 • Ondersteunt gebruikers
 • B1-K1-W1 Handelt meldingen af
 • B1-K1-W2 Instrueert gebruikers
 • B1-K1-W3 Installeert, configureert en beheert gebruikersdevices
 • Beheert de infrastructuur
 • B1-K2-W1 Installeert en configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
 • B1-K2-W2 Beheert en monitort netwerk- en infrastructuuronderdelen
 • Beheert applicaties
 • B1-K3-W1 Adviseert over, installeert en configureert applicaties
 • B1-K3-W2 Onderhoudt applicaties

Kenmerken

 • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder