Café de Tol Op zoek naar een leergierig persoon met een passie voor horeca
Het mooiste vak leren & uitoefenen in het Normaalste Eetcafé van de Achterhoek?? Sinds mensenheugenis een horeca-begrip in de Achterhoek. Bij ons kun je terecht voor lunch, diner, borrelen, evenementen, feesten & partijen, etc. Kortom bij ons komen alle facetten van de Horeca voorbij. Interesse?? Stuur dan zo snel mogelijk jouw aanvraag op t.a.v. Mark Bottger.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een gezellige, jonge & enthousiaste collega's, die samen alle gasten het naar hun zin willen maken. Eten & drinken wordt voor gezorgd, deelt mee in de fooien pot & een gezellig sluitingsdrankje hoort er natuurlijk ook bij!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Met uitzicht op een vaste baan