Kok

Diner & Partyboerderij Het Wapen van Zoetermeer Leerling kok

Als leerling kok verricht je ondersteunende en voorbereidende werkzaamheden in de keuken en indien gewenst op andere afdelingen binnen het bedrijf. Je werkt op basis van eenvoudige aanwijzingen van de zelfstandig werkend kok, sous chef of chef kok. Bewerken van producten voor uitgifte, bereiden van gerechten volgens recept en planning, schoonmaken van de werkomgeving en apparatuur.

Naar wie zijn wij op zoek?

Inzet tonen, betrokkenheid, samenwerken, collegiaal, doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Bij het wapen van Zoetermeer hebben we en team staan dat heel goed met elkaar overweg kan, waar iedereen elkaar helpt (van alle afdelingen) en er samen voor zorgt dat elk evenement weer een succes is. Wij zijn altijd op zoek naar collega's die hier ook hun steentje willen bijdragen om het tot een nog groter succes te maken! Er heerst een prettige werksfeer , we respecteren elkaar en we gaan er met zijn allen voor!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder