Stage
Kok
Diner & Partyboerderij Het Wapen van ZoetermeerLeerling kok (BOL)
BOL
Niveau 2
Per direct
Leerbedrijf ID 100151311
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
 - Onkostenvergoeding
 
Organisatieprofiel
D&
Diner & Partyboerderij Het Wapen van Zoetermeer
Telefoonnummer: +31797600055
E-mail: info@hetwapenvanzoetermeer.nl
Website: http://www.hetwapenvanzoetermeer.nl
Contact persoon: 
Trevor van den Berg
					T: +31797600055
					E: info@hetwapenvanzoetermeer.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aan
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
 - B1-K1-W2Maakt mise en place
 - B1-K1-W3Past recepten aan
 - B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
 - B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
 - B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
 - B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
 
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
 - B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
 - B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
 - B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
 





