Carrosseriebouwer

Lamboo Special Sales B.V Carrosseriebouwer in de breedste zin van het woord!

Wij bij Lamboo Medical zijn gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige carrosserieën die gebruikt worden in de medische sector. Denk hierbij een een MRI-scan of een CT-scan in een vrachtwagenopbouw. De welbekende units voor bevolkingsonderzoek worden hier ook gebouwd en onderhouden. Het is de bedoeling dat de student verschillende facetten in het bedrijf gaat doorlopen, te beginnend bij het bouwen van de verschillende carrosserieën. Dit bestaat uit het zagen van panelen en deze uiteindelijk verlijmen naar een trailer of een verplaatsbare unit. Hierna zal de student doorstromen naar wat wij noemen de afmontage van de carrosserie hierbij hebben we het over de buitenzijde van de trailer (verlichting, het monteren van een patientenlift, het monteren van een generator aan de carrosserie en opslag creëren onder de unit d.m.v. kisten) Door de groei van ons bedrijf en een vergrijzing van ons personeelsbestand zijn wij naarstig op zoek naar jong en gedreven bloed!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een student die leergierig is en tegelijkertijd ook initiatief durft te tonen. Iemand die de handen uit de mouwen wilt steken. En goed in teamverband kan en wilt werken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden onze nieuwe student het volgende, - Een familiare sfeer waarin iedereen werkt aan een gezamenlijk eindproduct - Doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf (werkelijk iedere kant op) - Een leuke stagevergoeding - Begeleiding door echte experts - Een gevarieerd en leuk team met leeftijden van 19 tot 66 - Kans op een vaste baan wanneer wij dit samen zien zitten Kortom dit is het bedrijf waarvoor je wilt gaan en ben jij de student die wij zoeken dan gaan we ook voor jou!

Wat ga je leren?

  • Voert assemblagewerkzaamheden uit
  • B1-K1-W1 Voorbereiden en bewaken van de uitvoering
  • B1-K1-W2 Verzamelen mater. en gereedsch., inrichten werkplek en object voorber. op assemblage werkz.
  • B1-K1-W3 Assembleren van onderdelen/systemen en montage aan voertuigen
  • B1-K1-W4 Controleren van de werkzaamheden en afronden van de opdracht
  • Bouwen, herstellen en onderhouden van carrosserieën en installaties
  • P2-K1-W1 Uitvoeren van werkzaamheden aan chassis
  • P2-K1-W2 Uitvoeren van werkzaamheden aan carrosserieconstructies
  • P2-K1-W3 Uitvoeren van werkzaamheden aan voertuiginstallaties

lees verder