Software developer

Yarnsea Europe B.V. Stage lopen bij een startup en alle software vanaf scratch ontwikkelen?

Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende stage? Bij Yarnsea zijn we nog volop in ontwikkeling. Elke week zijn wij bezig nieuwe dingen te ontwikkelen en delen we dit met een enorme doelgroep. Je ziet dus direct of jouw software gebruikt wordt en waar je het kunt verbeteren. Als stagiair Software Development help je bij het hele proces en werk je samen in een klein team. Je werkt direct samen met de oprichters en bedenkt samen wat, hoe en wanneer we iets ontwikkelen. Je hebt hierdoor alle vrijheid om te werken aan het project, en aan jezelf. Dit doen we samen in een co-working space. Of lekker vanuit huis. Op dit moment zijn er een aantal losstaande projecten die we willen testen bij onze doelgroep. Hiervoor zijn we opzoek naar 2 stagiairs die samen een nieuw product willen ontwikkelen om te delen met onze doelgroep. Je ontwikkeld dit helemaal van scratch en je zal direct ervaren hoe het is om voor een echte doelgroep software te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je wilt meedenken over hoe wij het bedrijf, de software en het product kunnen verbeteren. Wij verwachten dan ook dat je input geeft over wat jou handig lijkt om te doen. Je hoeft niet bang te zijn dat we hierdoor iets verkeerd doen. Samen besluiten we om iets op te pakken. Pakt het anders uit dan we met het team gehoopt hadden? Dan hebben we er van geleerd en gaan we weer verder. Zo ontdekken we samen steeds meer wat wel werkt en wat niet. Er is een grote kans dat je jouw software echt gaat testen bij de gebruiker. Het is dan ook belangrijk dat je gemakkelijk met mensen kan praten. Als je eenmaal weet wat de gebruiker wilt, dan kan jij aan de slag om je beste code ooit te schrijven, testen en live zetten. Nagedacht over de architectuur van jouw software? Het is belangrijk dat je precies documenteert wat je ontwikkeld. Zo zorg je er ook voor dat je dit gemakkelijk met andere kan delen.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt te werken in een klein team (3-4 mensen) en kan over het algemeen thuis werken (mits je laat zien dat je daar verantwoordelijk mee om kan gaan). Als we samen werken, werken wij vanuit een co-working space in Zoetermeer of Den Haag. Je leert alles over het opstarten van een startup en we betrekken jou bij het volledige proces. Hierdoor krijg je enorm veel vrijheid om jouw creativiteit de vrije loop te geven.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder