Vakantiepark en brasserie de Meerpaal
Verrichten van voorbereidende werkzaamheden zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen/roeren e.d.; Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen; Beoordelen van de kwaliteit (versheid, houdbaarheid e.d.) van te gebruiken producten/ingrediƫnten; Klaarzetten van (hulp)middelen; Bereiden van gerecht(en) en/of gerecht gedeelten volgens recepturen of specifieke aanwijzingen van de chef-kok; Uitvoeren tussentijdse kwaliteitscontroles (gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d.) en waar nodig uitvoeren van bijstellingen/bij doseringen; Doorgeef gereed maken van gerechten (opmaken van borden/garneren); Controleren gerechten op voldoen aan presentatie-eisen; Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur en het afvoeren van afval;
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig, gezellig in de omgang en actief
Wat biedt het bedrijf?
Gezellig en jong team in een levendige omgeving
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan