Zelfstandig werkend kok

Bij de Nonnen Onze kanjers zijn op zoek naar een nieuwe collega die zij om kunnen dopen tot een nieuwe horecaheld!

Mise en place, doorgifte lunch en diner, HACCP, bestellingen, bestellingen ordenen. Mogelijkheid tot rouleren binnen de keuken tussen koude en warme kant, menu engineering (meedenken) Alle niveau's zijn welkom. http://www.bijdenonnen.nl/vacatures/

Naar wie zijn wij op zoek?

– sociaal, flexibel en gastvrij? – gemotiveerd om in een team vol enthousiastelingen te werken? – iemand die houdt van gezelligheid en lekker eten? – Groeiende passie voor het vak!

Wat biedt het bedrijf?

Bij de Nonnen is een nuchter bedrijf met een professionele maar informele werkcultuur. Je krijgt veel vrijheid en verantwoording. Kennis en ontwikkeling vinden wij belangrijk en we moedigen je dan ook aan om een echte topper te worden. Je salaris is marktconform en wordt mede bepaald door je ervaring. Ook bieden wij een goede pensioenregeling en vele extra's!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder