Medewerker dierverzorging

Aquarialand

Heb je affiniteit en/of ervaring met aquaria én vind je het leuk om klanten te helpen en te adviseren? Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail naar ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wat ga je doen? Elke dag is anders bij Aquarialand! Ons aanbod is divers en dat betekent dat het werk ook divers is. Onze winkel heeft een zeewaterafdeling, zoetwaterafdeling en diverse vijver artikelen. De verzorging en het onderhoud hiervan is zeer verschillend. Naast onze winkel, hebben wij ook een webshop en zijn wij actief op Social Media. Tot slot bieden wij zowel bedrijven als particulieren (periodiek) onderhoud op locatie aan van hun aquarium. Dat betekent dat we soms ook op pad gaan naar onze klanten! Bekijk onze website voor een greep uit onze werkzaamheden!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij van jou? - Persoonlijk, enthousiast en meedenkend - Commercieel inzicht - Verantwoordelijk - Nauwkeurig Daarnaast volg je op dit moment opleiding, bij voorkeur richting dierverzorging en/of detailhandel of vergelijkbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij? Wij bieden jou als stagiair(e) een leuke stageplek, met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en de mogelijkheid om taken op te pakken die passen bij jouw (opleidings)behoefte. Wij vinden het belangrijk om jou als stagiair(e) te betrekken in alles van Aquarialand. Dat betekent dat je veel meekrijgt en mag doen. Daarnaast staan wij zelf ook zeker open voor jouw nieuwe ideeën en/of ontwikkelen voor Aquarialand! Onze visie persoonlijk, enthousiast en meedenkend nemen wij dan ook mee in de begeleiding van jou als stagiair(e). Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor dieren
  • B1-K1-W1 Voert dieren
  • B1-K1-W2 Verzorgt dieren
  • B1-K1-W3 Onderhoudt leef- en werkomgeving
  • Ondersteunen dienstverlening/verkoop
  • P1-K1-W1 Ontvangt klanten/gasten
  • P1-K1-W2 Informeert klanten/gasten

lees verder