Patissier

CS Patisserie & Chocolaterie Wij van CS Patisserie & Chocolaterie zijn opzoek naar een enthousiaste Stagiaire voor het nieuwe schooljaar!

De student gaat aan de slag met hoogwaardige kwaliteit chocolade en patisserie producten. De werkdagen zijn altijd verschillend omdat wij werken op de hand van bestellingen van de horeca. Zo maken wij elke week bonbons en prachtige patisserie producten.

Naar wie zijn wij op zoek?

De volgende vaardigheden die wij wensen in een student zijn: Enthousiast, vragend, oog voor detail, creatief, zelfstandig, mee denkend, flexibel, leergierig, doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij als leerbedrijf kunnen jou veel kennis mee geven over patisserie en chocolade. Van technieken tot handige weetjes. Ook is er ruimte om mee te denken met nieuwe producten en dagen wij jou graag uit om met een nieuw idee te komen en dit uit te werken. Door dat wij een jongen onderneming zijn vol in de groei is er misschien een doorgroei mogelijkheid binnen ons bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder