Leidinggevende bediening

De Eendracht in de Hofvlietvilla Veelzijdige leerplek in hartje centrum maar toch buiten

Wil jij je horizon verbreden en kilometers maken in een leuk en leerzaam leerbedrijf? Dat kan bij Brasserie de Hofvlietvilla! Daar komen namelijk alle facetten in de praktijk aan bod onder uitstekende begeleiding van onze leermeesters.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt echt passie voor het vak, je denkt vooruit en voorziet acties die ondernomen moeten worden. Daarnaast heb je al in één of twee leerbedrijven gewerkt. Snel kunnen schakelen, open houding en vlot overkomen zijn eigenschappen die wij zoeken in kandidaten. Kortom je bent gemaakt voor de horeca.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerplek die heel divers is, van lunch tot bruiloft en alles wat daartussen zit. Het team bij Brasserie de Hofvlietvilla bestaat uit een gezellige club mensen waar ook buiten werktijd genoeg met elkaar wordt ondernomen. Je kunt hier veel leren en we gaan altijd in gesprek met de kandidaten wat hun leerdoelen zijn zodat wij een passend leerprogramma kunnen samenstellen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder