Horecabedrijf De Agnietenberg Gemotiveerde Leerling gezocht!
De Agnietenberg is een all-round horecabedrijf. Wij bieden leerplekken in de keuken en de bediening aan. De Agnietenberg heeft diverse leermeesters binnen het keukenteam en het bedieningsteam die voor de juiste begeleiding zullen zorgen. Een leerplek bij de Agnietenberg in de keuken zal heel divers zijn. Het ene moment draai je de lunch en op een ander moment sta achter de BBQ op het terras om lekkere gerechten voor bruiloftsgasten te maken. Bij een leerplek in de bediening zorgen wij ook voor een juiste afwisseling. Van een bardienst op een sprankelend bedrijfsfeest, het geven van wijnadvies, tot het verkopen van lekkere taartjes op het terras. Een ding is zeker: iedere dag leer je weer iets! En na een leerjaar bij de Agnietenberg zal nagenoeg alles voorbij komen zodat je direct weet waar je ambities in de keuken of de bediening liggen.
Naar wie zijn wij op zoek?
jij bent flexibel, stressbestendig en communicatief vaardig jij hebt een frisse en representatieve uitstraling jij bent creatief en collegiaal jij bent minimaal 16 jaar
Wat biedt het bedrijf?
Eventuele doorgroeimogelijkheden of kans op een vaste aanstelling
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan