Lumen Hotel & Events Leerling voor ons Bluefinger Restaurant gezocht!
Vanaf het nieuwe schooljaar hebben wij weer ruimte voor een BBL studentv in onze keuken! Als leerling in onze keuken ga jij aan de slag in het Bluefinger Restaurant, dit is onderdeel van Lumen Hotel & Events. Je werkt mee in het bereiden van gerechten om de gasten zo een culinair mogelijk verblijf te bieden. Deze ene keer zal het gaan om een a la carte diner, terwijl je de andere dag druk bezig bent met een buffet voor 100 personen. Andere taken waar je aan kunt denken zijn: - Voorbereidende (mise-en-place) werkzaamheden uitvoeren; - Ondersteunen tijdens de uitgifte van het eten; - Opruimen en schoonhouden van onze open keuken; - Toezien op de werkzaamheden van onze hulpkoks.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Iemand die een BBL opleiding volgt in de richting van kok of zelfstandig werkend kok; - Iemand die zich goed staande weet te houden tijdens drukke momenten in de keuken; - Iemand die te werk gaat volgens de geldende HACCP regels.
Wat biedt het bedrijf?
- Een passende vergoeding (schaal 4.0 van de horeca cao), passend bij jouw leeftijd en aantal uren; - Doorgroeimogelijkheden met zicht op een leuke (bij)baan; - Een werkplek die afgestemd is op jouw interesses en behoeften; - Jaarlijks organiseren we een personeelsfeest, grote kans dat jij deze tijdens jouw tijd bij Lumen meepakt; - Ook mag je gebruik maken van onze personeelsvoordelen zoals dineren in het Bluefinger Restaurant met 50% korting en tegen personeelstarief overnachten bij Lumen, Ibis Budget in Stein/Maastricht of Rotterdam The Hague Airport.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan