Stage
Manager/ondernemer horeca
Châteauhotel-Restaurant Havesathe De Havixhorst B.V.Werken en leren in de bediening op één van de mooiste plekken van Noordoost Nederland?
BBL
Niveau 4
1-2-2026
Leerbedrijf ID 100186016
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
 - Opleiden voor een mbo-certificaat
 - Opleiden voor een Praktijkverklaring
 - Met uitzicht op een vaste baan
 
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
 - Onkostenvergoeding
 
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
 - Opleiden voor een mbo-certificaat
 - Opleiden voor een Praktijkverklaring
 - Met uitzicht op een vaste baan
 
Organisatieprofiel
CH
Châteauhotel-Restaurant Havesathe De Havixhorst B.V.
Telefoonnummer: +31522441487
E-mail: info@dehavixhorst.nl
Website: http://www.dehavixhorst.nl
Contact persoon: 
Fleur Wijland-Holterman
					T: +31522441487
					E: info@dehavixhorst.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
 - B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
 - B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
 - B1-K1-W4Maakt marktanalyse
 - B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
 - B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
 - B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
 
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
 - B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
 - B1-K2-W3Begroot financiën
 - B1-K2-W4Bewaakt financiën
 - B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
 - B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
 
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
 - P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
 - P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
 - P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
 - P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
 
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
 - P2-K2-W2Checkt de gast in
 - P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
 - P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
 - P2-K2-W5Checkt de gast uit
 - P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
 - P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
 
B1-K1
Onderneemt
B1-K1
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
 - B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
 - B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
 - B1-K1-W4Maakt marktanalyse
 - B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
 - B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
 - B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
 
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
P2-K1
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
 - P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
 - P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
 - P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
 - P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
 
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
B1-K2
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
 - B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
 - B1-K2-W3Begroot financiën
 - B1-K2-W4Bewaakt financiën
 - B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
 - B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
 
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
P2-K2
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
 - P2-K2-W2Checkt de gast in
 - P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
 - P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
 - P2-K2-W5Checkt de gast uit
 - P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
 - P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
 




