Stage

Manager/ondernemer horeca

Buiten bij de Sluis

Ben je op zoek naar een fijne, inspirerende stageplek? Dan ben je bij de Sluis aan het juiste adres.

BOL
Niveau 4
Stagevergoeding
Per direct
Leerbedrijf ID 100684041

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij?

Salaris en mogelijkheden

BB
Buiten bij de Sluis

Telefoonnummer: +31303036467
Contact persoon:
Willem Van Weert
T: +31651180839
E: willemvanweert@gmail.com

Jouw werkzaamheden?

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
    Behoort niet tot het takenpakket
  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Behoort niet tot het takenpakket
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
    Behoort niet tot het takenpakket

Klopt er iets niet aan deze pagina of is de stage niet meer beschikbaar?

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Manager/ondernemer horeca.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken