Stage
Gespecialiseerd kok
REM AmsterdamEnthousiaste gespecialiseerde Kok in opleiding gezocht voor een leerzame stage op een unieke locatie.
BBL
Niveau 4
Salaris in overleg
Per direct
Leerbedrijf ID 100704654
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Salaris en mogelijkheden
- Salaris in overleg
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
RA
REM Amsterdam
Telefoonnummer: +31206885501
E-mail: info@rem.amsterdam
Website: https://rem.amsterdam/
Contact persoon:
Frits de Haes
T: +31611237165
E: werken@rem.amsterdam
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P3-K1
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P3-K2
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P3-K1
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P3-K2
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
