Stage
Zelfstandig werkend kok
Herberg NuwenspeteWil jij de gasten laten genieten van je kookkunsten? Dan ben jij in ons team op zijn plek!
BBL
Niveau 3
Onkostenvergoeding
Per direct
Leerbedrijf ID 100480057
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
Salaris en mogelijkheden
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
Organisatieprofiel
HN
Herberg Nuwenspete
Adres: Ericaweg 3, 8072 PV Nunspeet
Adres: Ericaweg 3, 8072 PV Nunspeet
Telefoonnummer: +31341258258
E-mail: info@herbergnuwenspete.nl
Website: http://www.herbergnuwenspete.nl
Contact persoon:
Roos van den Berg-van Dusschoten
T: +31341258258
E: roos@herbergnuwenspete.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
B1-K1
Bereidt gerechten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
P2-K1
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
B1-K2
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
P2-K2
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
