Stage
Zelfstandig werkend bakker
Bakkerij Koolen BVMeelopen met alles wat we maken in de bakkerij
BOL
Niveau 3
Stagevergoeding
Per direct
Leerbedrijf ID 100143822
Salaris en mogelijkheden
- Stagevergoeding
Organisatieprofiel
BK
Bakkerij Koolen BV
Adres: Marktstraat 9, 5721 GH Asten
Adres: Marktstraat 9, 5721 GH Asten
Telefoonnummer: +31493691614
E-mail: mark@bakkerijkoolen.nl
Website: http://www.bakkerijkoolen.nl
Contact persoon:
Mark Dielissen
T: +31493691614
E: mark@bakkerijkoolen.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P2-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
P2-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
P2-K2
- P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P2-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
P2-K2
- P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
P2-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
