Stage
Uitvoerend bakker
Fryske Bakkerij BaarsmaBrood en banket bakker
BOL
Niveau 2
Per direct
Leerbedrijf ID 100186647
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Vergoedingen en opties
- Reiskostenvergoeding
- Onkostenvergoeding
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
Organisatieprofiel
FB
Fryske Bakkerij Baarsma
Telefoonnummer: +31512381215
E-mail: info@bakkerijbaarsma.nl
Website: https://bakkerijbaarsma.nl/
Contact persoon:
Folkert Baarsma
T: +31512381215
E: info@bakkerijbaarsma.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
