Stage
Zelfstandig werkend bakker
Wèk DesembakkerijPuur, echt brood leren maken?
* Meewerken in boulangerie en viennoiserie * Producten verbeteren of nieuwe producten ontwikkelen * Zelfstandig werk organiseren
BBL
Niveau 3
Salaris in overleg
1-9-2025
Leerbedrijf ID 100766412
Wie zoeken wij?
Wat bieden wij?
Salaris en mogelijkheden
- Reiskostenvergoeding
- Salaris in overleg
WD
Wèk Desembakkerij
E-mail: hallo@bakkerwek.nl
Website: https://bakkerwek.nl/
Contact persoon:
Willem Dohmen
T: +31683447501
E: hallo@bakkerwek.nl
Jouw werkzaamheden?
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P2-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
P2-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
P2-K2
- P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
B1-K1
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P2-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
P2-K2
- P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
P2-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
P2-K1
- P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
