Niet gevonden wat je zocht? Check of je opleidingsnaam is veranderd in Stagemarkt. Bekijk het overzicht!

Zelfstandig werkend kok

Eethuis Twintig zit aan de dynamische Piushaven in Tilburg. We zijn industrieel, modern en net even anders dan anderen. Geen stijf gedoe, maar een relaxte, ongedwongen sfeer waar je de hele dag van kunt genieten. Kom jij langs voor lunch, een kop koffie of glas wijn? Of loop je liever ‘s avonds binnen voor een uitgebreide borrel of diner?

Wanneer je ook komt, Eethuis Twintig voelt altijd als thuiskomen.

PROEF EN BELEEF
Wat krijg je als je de Franse en Japanse keuken een vleugje oud-Hollandse fermentatietechnieken geeft? Een smaakbom van umami. Onze chef-kok Jasper van den Akker maakt fijne, verteerbare gerechten die verrassen in smaak, opmaak en prijs. Gouden combinaties van twee of drie pure producten van lokale topleveranciers. Ben je een wijnliefhebber? Met meer dan 20 wijnen per glas heb je ook altijd een wijn die past bij jouw keuze.

Ervaar wat écht genieten is.

  • locatie
    Tilburg
  • periode
    1-9-2022 t/m 1-9-2023
  • gewijzigd
    16 maart 2022
  • beschikbaar
    4

Werken en leren tegelijk met een baan garantie na je opleiding!


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Naar wie zijn wij op zoek?

Nee, student komt om te leren

Wat biedt het bedrijf?

BBL traject arbeidscontract in overleg Goede begeleiding Doorgroei mogelijkheden Kans op een vaste aanstelling Hecht team Persoonlijke begeleiding

Opleiding Zelfstandig werkend kok

Crebonummer: 25182
Leerweg: bol

Vergoeding

  • Nog niet bekend

lees verder