Zoeken doe je zo

Over stages en erkende leerbedrijven

Wil je weten of een bepaald bedrijf erkend is als stagebedrijf. Ga naar home, klik op de "alle leerbedrijven" knop en zoek het bedrijf. Via deze knop vind je alle bedrijven die erkend zijn. Dus ook bedrijven die op dit moment geen stages aanbieden. 

Ben je op zoek naar een stage? Switch dan naar het tabblad met vacatures. Dit zijn alle bedrijven die nu een stage aanbieden.  

Om de zoekresultaten te verbeteren, gebruik de uitklap met suggesties. Het beste resultaat krijg je door te zoeken op je opleidingsnummer (= crebonummer). 

Ben je op zoek naar een leerbaan? Kijk dan eens op leerbanenmarkt.nl. Leerbanenmarkt is ingericht voor personen die op zoek zijn naar een leerbaan.  

Betere zoekresultaten

Vul een zoekterm in en je krijgt altijd bedrijven als resultaat. Je kan vooraf aangeven of je zoekt met een opleidingsterm of dat je zoekt op een bedrijfsnaam georiënteerde zoekterm. 

Bakker is een opleidingsnaam maar er zijn ook veel bedrijven die bakker in de naam hebben. Denk aan Leen Bakker, Bakker Sport etc.  Door te kiezen voor opleiding of bedrijfsnaam kun je de zoekresultaten beter laten aansluiten op je vraag. 

Hulp nodig?

Een stage vinden is niet altijd makkelijk. Ook kom je soms problemen tegen tijdens je stage. Wat kun je doen? Stagemarkt helpt je graag. Kijk of je vraag tussen de meest gestelde vragen staat. Zo niet, dan kun je je vraag persoonlijk stellen via een live chat met een medewerker van Stagemarkt of gebruik het contactformulier. Gebruik hiervoor de contactknop. Maak een melding als je wordt gediscrimineerd op basis van je leeftijd, geslacht of afkomst. 

lees verder