Manager / ondernemer horeca

Libéma Vakantiepark Dierenbos Sta jij bij je vrienden en kennissen bekend om jouw positieve, enthousiaste en sociale karakter? Heb jij een enorme passie voor horeca en hospitality? Kom dan stage lopen bij Dierenbos!

-Naast een stagevergoeding ben je ook welkom om gratis als gast gebruik te maken van de faciliteiten, zoals het zwemparadijs, buiten zwembad en recreatieplas en de bowlingbaan; -Een bosrijke omgeving, een binnen- en buitenzwembad én een grote natuurlijke zwemvijver. Op de werkvloer hangt een ontspannen sfeer, immers zijn onze gasten op vakantie; -Een tof, jong team die samen zorgen voor een leuke werksfeer. Je komt niet alleen maar stage lopen, maar maakt vrienden voor het leven; -Een paar keer per jaar zijn er, inmiddels legendarische, Dierenbos feestjes, waar je ook je andere collega’s leert kennen; -Afwisselende stagewerkzaamheden. Je werkt mee in het horecateam en voert daarnaast eventuele stageopdrachten uit; -Goede begeleiding. Wij zijn een erkend leerbedrijf en vinden het belangrijk je alle facetten van het vak te laten zien en je hier ervaring in op te laten doen; -Indien je geruime tijd achter elkaar stage loopt, is het mogelijk om op het vakantiepark te verblijven.

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent minimaal 16 jaar;  -Je volgt een relevante MBO-opleiding op niveau 3 of 4. -Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen en het bieden van een gastvrij en warm welkom is voor jou een vanzelfsprekendheid en geen aangeleerd trucje.

Wat biedt het bedrijf?

-Afwisseling, dynamiek en de belofte dat elke dag ook echt anders is; -Unieke werkomgeving Een bosrijke omgeving én een binnen en buitenzwembad én een grote natuurlijke zwemvijver;  Hoe leuk is het om tijdens de pauze even een kijkje te nemen en een rondje te lopen op het park?; -Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt; -Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie uit te voeren.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder