Zelfstandig werkend kok

Hotel Cafe Restaurant Zeezicht Een stage op Vlieland, een unieke ervaring!

Tijdens de stage zal de student kennismaken met de keuken van een middelgroot hotel. Van ontbijt kok werkzaamheden tot de mis en place voor de avond. Allerlei nieuwe bijzondere ervaringen, technieken en leermomenten maken het werken op Vlieland bij Hotel Zeezicht een unieke ervaring.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent leergierig en wil alle voorkomende werkzaamheden leren. Samen met jou gaan we, afhankelijk van wat voor soort stage je moet gaan lopen, doelen vaststellen! Dingen die jij wilt gaan leren. Wij hebben de leukste en beste leermeesters met de juiste kennis en dit ook met veel passie doen!

Wat biedt het bedrijf?

• Je gaat met collega’s het eiland verkennen op verschillende manieren, met een grote truck met volle snelheid over het strand, met een Rib over het water of met een tandem. • Één stapje naar buiten, en je ziet de zee! Dit is voor de komende weken jouw achtertuin; • Wat spieren bij kweken naast het werken, dit kan! Je krijgt korting bij de sportschool op Vlieland! • Managers die ook echt kennis hebben van hun vak, zij hebben hun leermeester certificaat waardoor zij jou veel nieuwe dingen kunnen leren! • Super leuke collega’s, die je na een paar weken gaat zien als een soort van Vlie-familie! • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij met geheel Houter bedrijf één zijn, dit doen wij aan de hand van super leuke team opdrachten gedurende het seizoen! • Je gaat samen met je collega’s wonen in het gezelligste huis van Vlieland;

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder