Manager / ondernemer horeca

De student draait volledig mee in het restaurant. In overleg kijken we naar uitbreiding van organisatorische taken.

  • locatie
    Zeewolde
  • dagen pw
    In overleg
  • periode
    9-5-2022 t/m 30-6-2023
  • gewijzigd
    09 mei 2022
  • beschikbaar
    2

Kom meedraaien in onze gezellige team en bezorg gasten een gezellige avond en ontdek jouw organisatietalent in ons Italiaans restaurant San Mario's.


Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Naar wie zijn wij op zoek?

Spontaan, vriendelijk, flexibel, oplossingsrichtingen, het hebben van een helikopterview.

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste aanstelling. Doorgroeimogelijkheden. Werken in een leuk, positief ingesteld team.

Opleiding Manager / ondernemer horeca

Crebonummer: 25184
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

Vergoeding

  • Salaris in overleg

lees verder