Meewerkend horeca ondernemer

De Beren Hoorn Word jij de nieuwe franchisenemer van De Beren...............? Wij kunnen je alles leren in Hoorn. (we zijn een groot restaurant 187 stoelen binnen, en 90 buiten) onze gasten waarderen ons met een 9, help jij ons mee dat vast te houden?

Als je bij mij komt werken, dan ga je alle aspecten van de bedrijfsvoering leren. Aansturen van het team (of een gedeelte daarvan), het controleren van het restaurant, het maken en omzetten van acties. Het maken van personeelsplanningen. Het controleren op gastbeleving. Controleren of we volgens de warenwet werken. Het opstarten, en afsluiten van het restaurant. Eigenlijk alles! Het goede voorbeeld geven is een belangrijk aspect van deze baan

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast, doorzettingsvermogen, tegen een stootje kunnen, inzicht in cijfers. Het zijn een aantal zaken die belangrijk zijn. Je team mee kunnen krijgen, gastheer/vrouw zijn, en overzicht behouden zijn uiteindelijk vereisten die nodig zijn om succesvol te kunnen worden.

Wat biedt het bedrijf?

Mijn naam is Rene van Os, en ik heb in de afgelopen jaren veel medewerkers opgeleid tot succesvolle leidinggevende/managers. Jouw succes=mijn succes, ik zal er alles aan doen om je te laten slagen. Ik ben op zoek naar die medewerker die later een eigen restaurant wil, en die topper ga ik daarbij helpen! Doorgroeien kan dus bij de onderneming! Maar, bovenal ga je veel leren, veel lol hebben, lekker samen eten met het team, en een drankje drinken na de dienst.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder