Leidinggevende keuken

Bokkers te Buiten is gevestigd in het oude Hopmanshuis op het Rodetorenplein. We hebben een toegankelijke sfeer met zitplaatsen voor 45 gasten en in de zomer een groot terras, 90 zitplaatsen. Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend vanaf 12 uur, voor koffie, lunch, borrel, high wine en diner. Een diverse kaart met verschillende mogelijkheden voor de gast en leerling! Door onze open keuken is er veel contact met de gast. Samenwerken vinden wij erg belangrijk, zo hebben we geen vaste afwassers, staan de koks wel eens aan tafel en staat de bediening soms ook in de keuken. Met passie en creativiteit werken wij in een klein team met maar liefst 3 leermeesters. Je kunt van ons ervaren team veel leren over bijvoorbeeld klassieke terrines, huisgemaakte droge worst, huis-gestookte gin of over wijn spijs combinaties. Er valt hier genoeg te leren, en eigen ideeën zijn altijd welkom! We hebben op dit moment leerplekken in de keuken en de bediening. Graag delen wij onze passie met jou!

  • locatie
    Zwolle
  • periode
    17-1-2022 t/m 31-8-2023
  • gewijzigd
    17 januari 2022
  • beschikbaar
    2

Leerling gezocht!


Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Naar wie zijn wij op zoek?

...

Wat biedt het bedrijf?

...

Opleiding Leidinggevende keuken

Crebonummer: 25181
Leerweg: bol

Vergoeding

  • Nog niet bekend

lees verder