Meewerkend horeca ondernemer

Onder leiding van Arno gaat hij of zij meewerken als volwaardig lid van ons team van vakmensen. Vooral veel overdag en mogelijk ook wel avonden in het weekend bij partijen op ons schip. Dit natuurlijk in overleg. Je loopt mee in de bediening, staat achter de bar, je ontvangt gasten, werkt mee met cateringen van broodjes bezorgen en zakelijke lunch tot complete bruiloften aan toe. Het meeste is bediening maar ook een eenvoudige lunch maken in de keuken is deel van het werk.

  • locatie
    Zwolle
  • dagen pw
    4
  • periode
    1-9-2021 t/m 1-7-2022
  • gewijzigd
    03 mei 2021
  • beschikbaar
    2

Verrassende leer/werkbaan bij de Horeca Mannen.


Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Implementeert het ondernemingsplan
  • Maakt marktanalyse
  • Voert commerciële activiteiten uit
  • Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Maakt een operationeel plan
  • Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Begroot financiën
  • Bewaakt financiën
  • Stuurt medewerkers aan
  • Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Sluit het bedrijf af
  • Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • Neemt de bestelling op en serveert deze
  • Maakt dranken serveergereed
  • Bereidt gerechten
  • Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • Creëert en bewaakt sfeer
  • Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiast en leergierig (uiteraard) Fijn als je het werk ook ziet en het zelf oppakt, en we vinden het belangrijk dat je vragen stelt en meedenkt. Je werkt netjes en begrijpt dat de gast altijd voorop staat. Onze kernwaarden zijn: verrassend, gastvrij en origineel en dat blijkt uit alles wat we doen. Belangrijk is dat je samen met je collega's zorgt dat de gast blij is.

Wat biedt het bedrijf?

Plezier in het werk vinden we belangrijk want als de gastheer/gastvrouw blij is, dan is de gast ook blij. We groeien hard, dus er komen regelmatig leuk banen vrij. Zeker omdat in 2022 in de Statenzaal ons nieuwe top-restaurant wordt geopend. Het team bestaat voor 80% uit vakmensen met een vast contract en vaste uren. En we maken veel plezier samen. We overleggen over het rooster en als jij flexibel bent, dan zijn wij dat ook. En vooral: je leert bij ons heel veel.

Opleiding Meewerkend horeca ondernemer

Crebonummer: 25185
Leerweg: bbl

Kenmerken

  • Een leerplaats die ook geschikt is voor minder validen
  • Extra begeleiding
  • Mogelijkheden voor zij-instromers

zoek school
lees verder