Sport- en bewegingsleider

Supschool Cup of sup SUPer leuke supschool heeft een stageplek voor leerjaar 2024

Welkom bij de supschool, waar studenten een boeiende en leerrijke ervaring tegemoet gaan. Als student op de supschool zal je worden ondergedompeld in een dynamische omgeving waarin watersport, educatie en teamwork samenkomen. Je werkdag begint vaak met een briefing over de geplande activiteiten en evenementen. Je taken kunnen variëren, maar over het algemeen zul je veel tijd doorbrengen op de sup en aan de waterkant, waar je zult assisteren bij het opzetten van paddleboard-uitrustingen, instructies zult geven aan deelnemers en toezicht zult houden op de veiligheid. Bij de instructie leer je niet alleen de technische aspecten van het paddleboarden, maar ontwikkel je ook effectieve communicatievaardigheden om deelnemers op hun gemak te stellen en hen te begeleiden bij hun leerproces. Je wordt betrokken bij het plannen en organiseren van lessen, waarbij je rekening houdt met het niveau van de deelnemers. Doelgroepen: Volwassenen Kinderen Toeristen Bso groepen Scholen

Naar wie zijn wij op zoek?

Communicatie: Effectieve communicatie is cruciaal voor duidelijke instructies en positieve interacties met deelnemers. Klantenservice: Het vermogen om deelnemers tevreden te stellen en een positieve ervaring te bieden, draagt bij aan de reputatie van de supschool. Organisatie: Goede organisatorische vaardigheden zijn nodig voor het plannen van lessen en evenementen, en het beheren van taken. Teamwork: Samenwerking met collega's en instructeurs bevordert een positieve werkomgeving. Veiligheidsbewustzijn: Een scherp bewustzijn van veiligheidsprotocollen draagt bij aan een veilige omgeving voor deelnemers. Flexibiliteit: Het vermogen om snel aan te passen aan veranderende omstandigheden is van groot belang. Passie voor Watersport: Een oprechte passie voor paddleboarden of watersportedraagt bij aan een positieve werkhouding. Probleemoplossend vermogen: Het leuk vinden om met verschillende doelgroepen te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij onze supschool streven we ernaar niet alleen een leuke stageplek te bieden, maar een plek waar je kunt groeien, leren en deel uitmaken van een enthousiast en ondersteunend team. We investeren in jouw professionele ontwikkeling en streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin jij je gewaardeerd en betrokken voelt. We zoeken een sociale kandidaat. Die er echt zin in heef! Een gemotiveerde student, die echt zijn/haar opleiding goed wil afronden. Belangrijk: Dagen per week en uren in overleg. Bij interesse ontvang ik graag een voorstel email en waarom je deze leuke stage zou willen doen en waarom jij geschikt bent. We selecteren de juiste stagiar naar aanleiding van een persoonlijk gesprek bij de supschool.

Wat ga je leren?

  • Aanbieden van een les of training
  • B1-K1-W1 Bereidt een les of training voor
  • B1-K1-W2 Voert een les of training uit
  • B1-K1-W3 Begeleidt en instrueert SB-deelnemers
  • B1-K1-W4 Evalueert de les of training
  • Organiseren en uitvoeren van een toernooi of evenement
  • B1-K2-W1 Bereidt het toernooi of evenement voor
  • B1-K2-W2 Voert een toernooi of evenement uit
  • B1-K2-W3 Evalueert het toernooi of evenement met het team

lees verder