Bedrijf

A'DAM Toren

Leerbedrijf ID 100409312
3 stages
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Hotel-restaurants

AT
A'DAM Toren

Werken en leren

Handig om te weten

Contactpersonen

  • RB

    Ralf Benda

  • MW

    Maaike Woensdregt

Wij mogen opleiden tot:

Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)

Opleidingscode 25749
Erkenningsdatum 15 februari 2019
Niveau 4

B1-K1

Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij

  • B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
  • B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
  • B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
  • B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
  • B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever
    Niet uitvoerbaar

B1-K2

Organiseert evenement en evenementpromotie

  • B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
  • B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
  • B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
  • B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
  • B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
  • B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement

B1-K3

Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement

  • B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
  • B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af
    Niet uitvoerbaar

B1-K4

Rondt het evenement af

  • B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
  • B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 22166
  • Marketing, communicatie en evenementen

    Opleidingscode 23067
  • Evenementenorganisatie

    Opleidingscode 23302
  • Medewerker evenementenorganisatie

    Opleidingscode 25147
  • Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)

    Opleidingscode 90533
  • Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)

    Opleidingscode 90534

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 17 januari 2018
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Legal, Insurance & HR Services Specialist (Economie en administratie)

Opleidingscode 25726
Erkenningsdatum 13 juni 2018
Niveau 4

B1-K1

Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening

  • B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging

P5-K1

Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten

  • P5-K1-W1Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker sociale zekerheid

    Opleidingscode 22160
  • Juridisch medewerker

    Opleidingscode 22161
  • Juridisch-administratieve beroepen

    Opleidingscode 23066
  • Financiele dienstverlening

    Opleidingscode 23190
  • Financiele dienstverlening

    Opleidingscode 23216
  • Business Services

    Opleidingscode 23296
  • Adviseur Bancaire Diensten

    Opleidingscode 25141
  • Adviseur Inkomensverzekeringen

    Opleidingscode 25142
  • Adviseur Schadeverzekeringen

    Opleidingscode 25143
  • Adviseur Vermogen

    Opleidingscode 25144
  • Juridisch-administratief dienstverlener

    Opleidingscode 25145
  • Medewerker human resource management (HRM)

    Opleidingscode 25146
  • Klantmedewerker Bancaire Diensten

    Opleidingscode 25544
  • Klantmedewerker Inkomensverzekeringen

    Opleidingscode 25545
  • Klantmedewerker Schadeverzekeringen

    Opleidingscode 25546
  • Klantmedewerker Vermogen

    Opleidingscode 25547
  • Juridisch medewerker

    Opleidingscode 90430
  • Juridisch medewerker (Openbaar bestuur)

    Opleidingscode 90432
  • Juridisch medewerker (Sociale zekerheid)

    Opleidingscode 90433
  • Juridisch medewerker (Zakelijke dienstverlening)

    Opleidingscode 90434
  • Juridisch medewerker

    Opleidingscode 94890
  • Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening

    Opleidingscode 94891
  • Juridisch medewerker openbaar bestuur

    Opleidingscode 94892
  • Medewerker sociale zekerheid

    Opleidingscode 94910

Allround podium- en evenemententechnicus (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25798
Erkenningsdatum 22 februari 2024
Niveau 4

B1-K1

Bereidt de podiumproductie technisch voor

  • B1-K1-W1Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport
  • B1-K1-W2Laadt en lost apparatuur en materialen
  • B1-K1-W3Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in
  • B1-K1-W4Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan
  • B1-K1-W5Levert lichtinstallatie werkend op
  • B1-K1-W6Levert geluidsinstallatie werkend op
  • B1-K1-W7Levert beeldinstallatie werkend op
  • B1-K1-W8Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel

B1-K2

Positioneert en profileert zich in de markt

  • B1-K2-W1Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2Participeert in relevant netwerk

P3-K1

Voert de preproductie uit

  • P3-K1-W1Verzamelt informatie over de podiumproductie
  • P3-K1-W2Ontwikkelt technisch plan voor de podiumproductie

P3-K2

Regelt de techniek tijdens de podiumproductie

  • P3-K2-W1Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W2Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W3Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W4Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W5Lost storingen op

Equivalenten van deze opleiding

  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 22090
  • Podium- en Evenemententechniek

    Opleidingscode 23096
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 23319
  • Podium- en evenemententechnicus Geluid

    Opleidingscode 25204
  • Podium- en evenemententechnicus Licht

    Opleidingscode 25205
  • Podium- en evenemententechnicus Podium & Rigging

    Opleidingscode 25206
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 93340
  • Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus geluid)

    Opleidingscode 93341
  • Podium- en evenemententechnicus Geluid

    Opleidingscode 95714

Mediamanager (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25881
Erkenningsdatum 16 juli 2024
Niveau 4

B1-K1

Adviseert over mediaproducten

  • B1-K1-W1Representeert het bedrijf
  • B1-K1-W2Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever
  • B1-K1-W3Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten

B1-K2

Bereidt de mediaproductie voor

  • B1-K2-W1Maakt een plan van aanpak (projectplan)
  • B1-K2-W2Plant de mediaproductie
  • B1-K2-W3Regelt de benodigde mensen en middelen

B1-K3

Coördineert de mediaproductie

  • B1-K3-W1Coördineert de uitvoering van de mediaproductie
  • B1-K3-W2Coördineert de oplevering van de mediaproductie

Equivalenten van deze opleiding

  • Mediamanagement

    Opleidingscode 22089
  • Mediamanagement

    Opleidingscode 23093
  • Mediamanagement

    Opleidingscode 23356
  • Mediamanager

    Opleidingscode 25199
  • Media en vormgeving

    Opleidingscode 79040
  • Mediamanagement

    Opleidingscode 90600
  • Mediamanagement (Media intermediair)

    Opleidingscode 90601
  • Mediamanagement (Mediacontent management)

    Opleidingscode 90602
  • Mediamanagement (Mediaproductie management)

    Opleidingscode 90603
  • Mediamanagement (Ordermanager creatieve industrie)

    Opleidingscode 95400

Mediaredactiemedewerker (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25882
Erkenningsdatum 14 februari 2024
Niveau 4

B1-K1

Bereidt de mediaopdracht voor

  • B1-K1-W1Bespreekt mediaopdracht met opdrachtgever
  • B1-K1-W2Bepaalt doel, doelgroep en mediamogelijkheden
  • B1-K1-W3Doet research naar onderwerp/thema
  • B1-K1-W4Maakt een plan en organiseert de werkzaamheden
  • B1-K1-W5Bereidt interviews voor
  • B1-K1-W6Bereidt opnames voor

B1-K2

Maakt, verzamelt en bewerkt content

  • B1-K2-W1Schrijft en controleert tekstberichten
  • B1-K2-W2Neemt interviews af
  • B1-K2-W3Maakt opnames
  • B1-K2-W4Bewerkt opnames
  • B1-K2-W5Verzamelt alle content en voegt onderdelen samen tot een (crossmediale) productie

B1-K3

Publiceert en beheert content

  • B1-K3-W1Publiceert content
  • B1-K3-W2Beheert content
  • B1-K3-W3Analyseert bereik en effect van content

Equivalenten van deze opleiding

  • Mediaredactie

    Opleidingscode 23094
  • Mediaredactie

    Opleidingscode 23357
  • Mediaredactiemedewerker

    Opleidingscode 25200
  • Media en vormgeving

    Opleidingscode 79040

Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25843
Erkenningsdatum 12 mei 2022
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K2

Voert administratieve processen uit

  • B1-K2-W1Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij

B1-K3

Organiseert en voert activiteiten uit

  • B1-K3-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W3Begeleidt activiteiten
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W4Rondt de activiteit af
    Niet uitvoerbaar

B1-K4

Werkt in de gastvrijheidsbranche

  • B1-K4-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8Voert afrondende werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Hospitality

    Opleidingscode 23341
  • Allround hospitality medewerker

    Opleidingscode 26012

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 26 februari 2016
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 26 februari 2016
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25179
Erkenningsdatum 19 september 2016
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P3-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P3-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Gespecialiseerd kok)

    Opleidingscode 95101

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 11 maart 2016
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 22 juni 2016
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25608
Erkenningsdatum 26 april 2016
Niveau 4

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P2-K1

Voert beheerstaken uit

  • P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
  • P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
  • P2-K1-W3Beheert financiën
  • P2-K1-W4Stemt af met het management

P2-K2

Geeft leiding

  • P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
  • P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlener

    Opleidingscode 22183
  • Facilitair leidinggeven

    Opleidingscode 23083
  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 25175
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 91320
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)

    Opleidingscode 94180
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 95750

Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25181
Erkenningsdatum 11 juni 2021
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P4-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit

P4-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 90687
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 93360
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 95102

Logistiek teamleider (Transport, scheepvaart en logistiek)

Opleidingscode 25775
Erkenningsdatum 15 juli 2024
Niveau 3

B1-K1

Goederen/producten ontvangen en opslaan

  • B1-K1-W1Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op

B1-K2

Orders verzamelen en goederen/producten bewerken

  • B1-K2-W1Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4Rondt het verzamelen van orders af

B1-K3

Goederen/producten verzenden

  • B1-K3-W1Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

P2-K1

Begeleidt en coördineert werkzaamheden

  • P2-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor
  • P2-K1-W2Coördineert logistieke werkzaamheden
  • P2-K1-W3Houdt toezicht op en werkt mee aan de uitvoering van logistieke werkzaamheden
  • P2-K1-W4Beheert materiaal en materieel en voorraad

P2-K2

Levert een bijdrage aan het optimaliseren van het logistieke proces

  • P2-K2-W1Organiseert en begeleidt werkoverleg
  • P2-K2-W2Doet verbetervoorstellen voor het logistieke proces

Equivalenten van deze opleiding

  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 22026
  • Logistiek teamleider

    Opleidingscode 22138
  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 22210
  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 22242
  • Logistiek

    Opleidingscode 23143
  • Logistiek

    Opleidingscode 23309
  • Logistiek teamleider

    Opleidingscode 25372
  • Transport, scheepvaart en logistiek

    Opleidingscode 79070
  • Logistiek groepsleider

    Opleidingscode 90200
  • Logistiek teamleider (Logistiek teamleider KC Handel)

    Opleidingscode 90201
  • Logistiek teamleider (Logistiek teamleider VTL)

    Opleidingscode 90202
  • Logistiek medewerker houthandel (Allround logistiek medewerker houthandel)

    Opleidingscode 93590
  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 95330
  • Logistiek vakman (Allround logistiek medewerker houthandel)

    Opleidingscode 95340
  • Allround logistiek medewerker houthandel

    Opleidingscode 95755
  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 97760

Eventproducer (Cross-over)

Opleidingscode 26014
Erkenningsdatum 2 juli 2019
Niveau 4

B1-K1

Organiseert evenementen

  • B1-K1-W1Overlegt met opdrachtgever
  • B1-K1-W2Stelt een plan van aanpak op voor een evenement en licht dit toe
  • B1-K1-W3Regelt en coördineert het vervoer van materialen en personen
  • B1-K1-W4Regelt en coördineert de inrichting van ruimtes en de installatie van materialen
  • B1-K1-W5Regelt en coördineert de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K1-W6Voert ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van personeelszaken
  • B1-K1-W7Coördineert de veiligheid van locaties
  • B1-K1-W8Coördineert en bewaakt de voortgang tijdens het evenement en evalueert het evenement

B1-K2

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K2-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K2-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K2-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K2-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K2-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K3

Realiseert commercieel aanbod

  • B1-K3-W1Werft klanten/gasten en opdrachten
  • B1-K3-W2Promoot producten en diensten
  • B1-K3-W3Stelt een passend aanbod op
  • B1-K3-W4Maakt een prijsberekening bij het aanbod

Logistiek medewerker (Transport, scheepvaart en logistiek)

Opleidingscode 25774
Erkenningsdatum 14 juli 2023
Niveau 2

B1-K1

Goederen/producten ontvangen en opslaan

  • B1-K1-W1Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op

B1-K2

Orders verzamelen en goederen/producten bewerken

  • B1-K2-W1Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4Rondt het verzamelen van orders af

B1-K3

Goederen/producten verzenden

  • B1-K3-W1Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

Equivalenten van deze opleiding

  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 22026
  • Logistiek medewerker

    Opleidingscode 22140
  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 22210
  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 22242
  • Logistiek

    Opleidingscode 23143
  • Logistiek

    Opleidingscode 23309
  • Logistiek medewerker

    Opleidingscode 25371
  • Parts-/baliemedewerker

    Opleidingscode 25373
  • Transport, scheepvaart en logistiek

    Opleidingscode 79070
  • Logistiek medewerker

    Opleidingscode 90250
  • Logistiek medewerker (Logistiek medewerker balieshopmedewerker)

    Opleidingscode 90251
  • Logistiek medewerker (Logistiek medewerker KC Handel)

    Opleidingscode 90252
  • Logistiek medewerker (Logistiek medewerker Mobiliteitsbranche)

    Opleidingscode 90253
  • Logistiek medewerker (Logistiek medewerker VTL)

    Opleidingscode 90255
  • Logistiek medewerker (Logistiek medewerker confectie- en textielbranche) LIFTgroup

    Opleidingscode 90256
  • Logistiek medewerker (Logistiek medewerker groothandel)

    Opleidingscode 90257
  • Logistiek medewerker houthandel

    Opleidingscode 93580
  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 95330
  • Logistiek vakman (Logistiek medewerker houthandel)

    Opleidingscode 95331
  • Logistiek medewerker houthandel

    Opleidingscode 95756
  • Logistiek vakman

    Opleidingscode 97760

Gastronoom/sommelier (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25169
Erkenningsdatum 16 november 2016
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P3-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P3-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P3-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P3-K2-W1Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3Selecteert dranken
  • P3-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P3-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P3-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastronoom/sommelier)

    Opleidingscode 94163

Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25170
Erkenningsdatum 28 februari 2022
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P4-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P4-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P4-K2-W1Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3Selecteert dranken
  • P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P4-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4Begroot financiën
  • P4-K3-W5Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.

    Opleidingscode 90680
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 90686
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)

    Opleidingscode 90689
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 94161

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 13 november 2016
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 15 februari 2017
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor A'DAM Toren.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken