Bedrijf
A'DAM Toren
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Hotel-restaurants
Werken en leren
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor zij-instromers
3 stages gevonden voor A'DAM Toren
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)
B1-K1
Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij
- B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
- B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
- B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningenNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
- B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
- B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgeverNiet uitvoerbaar
B1-K2
Organiseert evenement en evenementpromotie
- B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
- B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
- B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
- B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
- B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
- B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
- B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement
B1-K3
Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement
- B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
- B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende dienstenNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemersNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten afNiet uitvoerbaar
B1-K4
Rondt het evenement af
- B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
- B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker marketing en communicatie
Opleidingscode 22166Marketing, communicatie en evenementen
Opleidingscode 23067Evenementenorganisatie
Opleidingscode 23302Medewerker evenementenorganisatie
Opleidingscode 25147Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)
Opleidingscode 90533Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)
Opleidingscode 90534
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P7-K1
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Equivalenten van deze opleiding
Horeca-assistent
Opleidingscode 22175Assistent bakker
Opleidingscode 22180Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 22250Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25252Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25260AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Assistent bakker
Opleidingscode 90640Horeca-assistent
Opleidingscode 90660Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 93760Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 95774Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 97020Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)
Opleidingscode 97025Assistent voedingsindustrie
Opleidingscode 97350Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 97475Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 97797
Legal, Insurance & HR Services Specialist (Economie en administratie)
Legal, Insurance & HR Services Specialist (Economie en administratie)
B1-K1
Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
- B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
- B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
- B1-K1-W3Verwerkt gegevens
- B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
P5-K1
Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
- P5-K1-W1Levert managementinformatie
- P5-K1-W2Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
- P5-K1-W3Stelt standaarddocumenten op of vult ze in
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker sociale zekerheid
Opleidingscode 22160Juridisch medewerker
Opleidingscode 22161Juridisch-administratieve beroepen
Opleidingscode 23066Financiele dienstverlening
Opleidingscode 23190Financiele dienstverlening
Opleidingscode 23216Business Services
Opleidingscode 23296Adviseur Bancaire Diensten
Opleidingscode 25141Adviseur Inkomensverzekeringen
Opleidingscode 25142Adviseur Schadeverzekeringen
Opleidingscode 25143Adviseur Vermogen
Opleidingscode 25144Juridisch-administratief dienstverlener
Opleidingscode 25145Medewerker human resource management (HRM)
Opleidingscode 25146Klantmedewerker Bancaire Diensten
Opleidingscode 25544Klantmedewerker Inkomensverzekeringen
Opleidingscode 25545Klantmedewerker Schadeverzekeringen
Opleidingscode 25546Klantmedewerker Vermogen
Opleidingscode 25547Juridisch medewerker
Opleidingscode 90430Juridisch medewerker (Openbaar bestuur)
Opleidingscode 90432Juridisch medewerker (Sociale zekerheid)
Opleidingscode 90433Juridisch medewerker (Zakelijke dienstverlening)
Opleidingscode 90434Juridisch medewerker
Opleidingscode 94890Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening
Opleidingscode 94891Juridisch medewerker openbaar bestuur
Opleidingscode 94892Medewerker sociale zekerheid
Opleidingscode 94910
Allround podium- en evenemententechnicus (Media en vormgeving)
Allround podium- en evenemententechnicus (Media en vormgeving)
B1-K1
Bereidt de podiumproductie technisch voor
- B1-K1-W1Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport
- B1-K1-W2Laadt en lost apparatuur en materialen
- B1-K1-W3Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in
- B1-K1-W4Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan
- B1-K1-W5Levert lichtinstallatie werkend op
- B1-K1-W6Levert geluidsinstallatie werkend op
- B1-K1-W7Levert beeldinstallatie werkend op
- B1-K1-W8Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel
B1-K2
Positioneert en profileert zich in de markt
- B1-K2-W1Maakt een persoonlijk portfolio
- B1-K2-W2Participeert in relevant netwerk
P3-K1
Voert de preproductie uit
- P3-K1-W1Verzamelt informatie over de podiumproductie
- P3-K1-W2Ontwikkelt technisch plan voor de podiumproductie
P3-K2
Regelt de techniek tijdens de podiumproductie
- P3-K2-W1Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie
- P3-K2-W2Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
- P3-K2-W3Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
- P3-K2-W4Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
- P3-K2-W5Lost storingen op
Equivalenten van deze opleiding
Podium- en evenemententechniek
Opleidingscode 22090Podium- en Evenemententechniek
Opleidingscode 23096Podium- en evenemententechniek
Opleidingscode 23319Podium- en evenemententechnicus Geluid
Opleidingscode 25204Podium- en evenemententechnicus Licht
Opleidingscode 25205Podium- en evenemententechnicus Podium & Rigging
Opleidingscode 25206Podium- en evenemententechniek
Opleidingscode 93340Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus geluid)
Opleidingscode 93341Podium- en evenemententechnicus Geluid
Opleidingscode 95714
Mediamanager (Media en vormgeving)
Mediamanager (Media en vormgeving)
B1-K1
Adviseert over mediaproducten
- B1-K1-W1Representeert het bedrijf
- B1-K1-W2Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever
- B1-K1-W3Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten
B1-K2
Bereidt de mediaproductie voor
- B1-K2-W1Maakt een plan van aanpak (projectplan)
- B1-K2-W2Plant de mediaproductie
- B1-K2-W3Regelt de benodigde mensen en middelen
B1-K3
Coördineert de mediaproductie
- B1-K3-W1Coördineert de uitvoering van de mediaproductie
- B1-K3-W2Coördineert de oplevering van de mediaproductie
Equivalenten van deze opleiding
Mediamanagement
Opleidingscode 22089Mediamanagement
Opleidingscode 23093Mediamanagement
Opleidingscode 23356Mediamanager
Opleidingscode 25199Media en vormgeving
Opleidingscode 79040Mediamanagement
Opleidingscode 90600Mediamanagement (Media intermediair)
Opleidingscode 90601Mediamanagement (Mediacontent management)
Opleidingscode 90602Mediamanagement (Mediaproductie management)
Opleidingscode 90603Mediamanagement (Ordermanager creatieve industrie)
Opleidingscode 95400
Mediaredactiemedewerker (Media en vormgeving)
Mediaredactiemedewerker (Media en vormgeving)
B1-K1
Bereidt de mediaopdracht voor
- B1-K1-W1Bespreekt mediaopdracht met opdrachtgever
- B1-K1-W2Bepaalt doel, doelgroep en mediamogelijkheden
- B1-K1-W3Doet research naar onderwerp/thema
- B1-K1-W4Maakt een plan en organiseert de werkzaamheden
- B1-K1-W5Bereidt interviews voor
- B1-K1-W6Bereidt opnames voor
B1-K2
Maakt, verzamelt en bewerkt content
- B1-K2-W1Schrijft en controleert tekstberichten
- B1-K2-W2Neemt interviews af
- B1-K2-W3Maakt opnames
- B1-K2-W4Bewerkt opnames
- B1-K2-W5Verzamelt alle content en voegt onderdelen samen tot een (crossmediale) productie
B1-K3
Publiceert en beheert content
- B1-K3-W1Publiceert content
- B1-K3-W2Beheert content
- B1-K3-W3Analyseert bereik en effect van content
Equivalenten van deze opleiding
Mediaredactie
Opleidingscode 23094Mediaredactie
Opleidingscode 23357Mediaredactiemedewerker
Opleidingscode 25200Media en vormgeving
Opleidingscode 79040
Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)
Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
B1-K2
Voert administratieve processen uit
- B1-K2-W1Houdt de voorraad bij
- B1-K2-W2Verzamelt en verwerkt informatie
- B1-K2-W3Houdt de administratie bij
B1-K3
Organiseert en voert activiteiten uit
- B1-K3-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteitenNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voorNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W3Begeleidt activiteitenNiet uitvoerbaar
- B1-K3-W4Rondt de activiteit afNiet uitvoerbaar
B1-K4
Werkt in de gastvrijheidsbranche
- B1-K4-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K4-W2Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
- B1-K4-W3Adviseert gasten en registreert de bestelling
- B1-K4-W4Maakt dranken serveergereed
- B1-K4-W5Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K4-W6Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K4-W7Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- B1-K4-W8Voert afrondende werkzaamheden uit
Equivalenten van deze opleiding
Hospitality
Opleidingscode 23341Allround hospitality medewerker
Opleidingscode 26012
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90740Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)
Opleidingscode 90741Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)
Opleidingscode 90742Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 90751Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94140Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 94151Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
Gespecialiseerd kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P3-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P3-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 95100Kok (Gespecialiseerd kok)
Opleidingscode 95101
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)
Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
- B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
P2-K1
Voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
- P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
- P2-K1-W3Beheert financiën
- P2-K1-W4Stemt af met het management
P2-K2
Geeft leiding
- P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
- P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Facilitaire dienstverlener
Opleidingscode 22183Facilitair leidinggeven
Opleidingscode 23083Facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 23247Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 25175Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 91320Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)
Opleidingscode 94180Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 95750
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P4-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
P4-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3Begroot financiën
- P4-K2-W4Bewaakt financiën
- P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 90687Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 93360Kok
Opleidingscode 95100Kok (Leidinggevende keuken)
Opleidingscode 95102
Logistiek teamleider (Transport, scheepvaart en logistiek)
Logistiek teamleider (Transport, scheepvaart en logistiek)
B1-K1
Goederen/producten ontvangen en opslaan
- B1-K1-W1Lost en controleert goederen/producten
- B1-K1-W2Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
B1-K2
Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
- B1-K2-W1Verzamelt en controleert orders
- B1-K2-W2Voert VAL-activiteiten uit
- B1-K2-W3Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
- B1-K2-W4Rondt het verzamelen van orders af
B1-K3
Goederen/producten verzenden
- B1-K3-W1Maakt goederen/producten verzendklaar
- B1-K3-W2Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten
P2-K1
Begeleidt en coördineert werkzaamheden
- P2-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor
- P2-K1-W2Coördineert logistieke werkzaamheden
- P2-K1-W3Houdt toezicht op en werkt mee aan de uitvoering van logistieke werkzaamheden
- P2-K1-W4Beheert materiaal en materieel en voorraad
P2-K2
Levert een bijdrage aan het optimaliseren van het logistieke proces
- P2-K2-W1Organiseert en begeleidt werkoverleg
- P2-K2-W2Doet verbetervoorstellen voor het logistieke proces
Equivalenten van deze opleiding
Logistiek vakman
Opleidingscode 22026Logistiek teamleider
Opleidingscode 22138Logistiek vakman
Opleidingscode 22210Logistiek vakman
Opleidingscode 22242Logistiek
Opleidingscode 23143Logistiek
Opleidingscode 23309Logistiek teamleider
Opleidingscode 25372Transport, scheepvaart en logistiek
Opleidingscode 79070Logistiek groepsleider
Opleidingscode 90200Logistiek teamleider (Logistiek teamleider KC Handel)
Opleidingscode 90201Logistiek teamleider (Logistiek teamleider VTL)
Opleidingscode 90202Logistiek medewerker houthandel (Allround logistiek medewerker houthandel)
Opleidingscode 93590Logistiek vakman
Opleidingscode 95330Logistiek vakman (Allround logistiek medewerker houthandel)
Opleidingscode 95340Allround logistiek medewerker houthandel
Opleidingscode 95755Logistiek vakman
Opleidingscode 97760
Eventproducer (Cross-over)
Eventproducer (Cross-over)
B1-K1
Organiseert evenementen
- B1-K1-W1Overlegt met opdrachtgever
- B1-K1-W2Stelt een plan van aanpak op voor een evenement en licht dit toe
- B1-K1-W3Regelt en coördineert het vervoer van materialen en personen
- B1-K1-W4Regelt en coördineert de inrichting van ruimtes en de installatie van materialen
- B1-K1-W5Regelt en coördineert de dagelijkse voorzieningen
- B1-K1-W6Voert ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van personeelszaken
- B1-K1-W7Coördineert de veiligheid van locaties
- B1-K1-W8Coördineert en bewaakt de voortgang tijdens het evenement en evalueert het evenement
B1-K2
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K2-W1Ontvangt de klant/gast
- B1-K2-W2Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K2-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K2-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K2-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
B1-K3
Realiseert commercieel aanbod
- B1-K3-W1Werft klanten/gasten en opdrachten
- B1-K3-W2Promoot producten en diensten
- B1-K3-W3Stelt een passend aanbod op
- B1-K3-W4Maakt een prijsberekening bij het aanbod
Logistiek medewerker (Transport, scheepvaart en logistiek)
Logistiek medewerker (Transport, scheepvaart en logistiek)
B1-K1
Goederen/producten ontvangen en opslaan
- B1-K1-W1Lost en controleert goederen/producten
- B1-K1-W2Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
B1-K2
Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
- B1-K2-W1Verzamelt en controleert orders
- B1-K2-W2Voert VAL-activiteiten uit
- B1-K2-W3Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
- B1-K2-W4Rondt het verzamelen van orders af
B1-K3
Goederen/producten verzenden
- B1-K3-W1Maakt goederen/producten verzendklaar
- B1-K3-W2Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten
Equivalenten van deze opleiding
Logistiek vakman
Opleidingscode 22026Logistiek medewerker
Opleidingscode 22140Logistiek vakman
Opleidingscode 22210Logistiek vakman
Opleidingscode 22242Logistiek
Opleidingscode 23143Logistiek
Opleidingscode 23309Logistiek medewerker
Opleidingscode 25371Parts-/baliemedewerker
Opleidingscode 25373Transport, scheepvaart en logistiek
Opleidingscode 79070Logistiek medewerker
Opleidingscode 90250Logistiek medewerker (Logistiek medewerker balieshopmedewerker)
Opleidingscode 90251Logistiek medewerker (Logistiek medewerker KC Handel)
Opleidingscode 90252Logistiek medewerker (Logistiek medewerker Mobiliteitsbranche)
Opleidingscode 90253Logistiek medewerker (Logistiek medewerker VTL)
Opleidingscode 90255Logistiek medewerker (Logistiek medewerker confectie- en textielbranche) LIFTgroup
Opleidingscode 90256Logistiek medewerker (Logistiek medewerker groothandel)
Opleidingscode 90257Logistiek medewerker houthandel
Opleidingscode 93580Logistiek vakman
Opleidingscode 95330Logistiek vakman (Logistiek medewerker houthandel)
Opleidingscode 95331Logistiek medewerker houthandel
Opleidingscode 95756Logistiek vakman
Opleidingscode 97760
Gastronoom/sommelier (Horeca en bakkerij)
Gastronoom/sommelier (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P3-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad
P3-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1Verzamelt informatie
- P3-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3Selecteert dranken
- P3-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P3-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160Medewerker bediening/cafe-bar (Gastronoom/sommelier)
Opleidingscode 94163
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P4-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad
P4-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1Verzamelt informatie
- P4-K2-W2Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3Selecteert dranken
- P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P4-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4Begroot financiën
- P4-K3-W5Bewaakt financiën
- P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.
Opleidingscode 90680Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 90686Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)
Opleidingscode 90689Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 94161
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast inNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uitNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)
Opleidingscode 90301Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)
Opleidingscode 90302