Bedrijf

Anna Ziekenhuis (afdeling restaurant, catering en voedingsservice)

Leerbedrijf ID 100676186
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Algemene ziekenhuizen

AZ
Anna Ziekenhuis (afdeling restaurant, catering en voedingsservice)

Contactpersonen

  • AK

    Angelique Karsemeijer-Leenders

  • SR

    Sandra de la Roij-Mulders

Wij mogen opleiden tot:

Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25464
Erkenningsdatum 31 augustus 2021
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedsel

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling

P5-K1

Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding

  • P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klant
  • P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatie
  • P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
  • P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding- en leefstijladvies

    Opleidingscode 23396
  • Voeding- en leefstijladviseur

    Opleidingscode 25848
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Voeding- en leefstijladviseur (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25995
Erkenningsdatum 25 januari 2021
Niveau 4

B1-K1

Adviseren, informeren en ontwikkelen op het gebied van voeding, voedsel en leefstijl

  • B1-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de opdrachtgever
  • B1-K1-W2Adviseert opdrachtgever/cliënt bij vragen over voedsel, voeding en leefstijl
  • B1-K1-W3Geeft voorlichting en informatie over voedsel, voeding en leefstijl in relatie tot gezondheid
  • B1-K1-W4Ontwikkelt en verbetert gerechten of menu’s

B1-K2

Begeleiden bij een gedragsverandering op het gebied van voeding en leefstijl

  • B1-K2-W1Stelt de beginsituatie en doelstellingen van de cliënt/deelnemer vast
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W2Stelt een voeding- en leefstijlprogramma op
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W3Begeleidt en coacht de cliënt/deelnemer
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W4Evalueert het uitgevoerde voeding- en leefstijlprogramma
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Voeding- en leefstijladvies

    Opleidingscode 23346
  • Voeding- en leefstijladvies

    Opleidingscode 23396
  • Voeding- en leefstijladviseur

    Opleidingscode 25848
  • Voeding- en leefstijladviseur

    Opleidingscode 26024

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Anna Ziekenhuis (afdeling restaurant, catering en voedingsservice).

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken