Bedrijf
Beachhotel Vigilante
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Hotel-restaurants
Handig om te weten
- Internationalisation at home
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Servicemedewerker (Economie en administratie)
Servicemedewerker (Economie en administratie)
B1-K1
Is aanspreekpunt voor bezoekers
- B1-K1-W1Ontvangt bezoekers
- B1-K1-W2Draagt bij aan een veilige situatie
B1-K2
Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
- B1-K2-W1Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
- B1-K2-W2Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
- B1-K2-W3Assisteert bij voorraadbeheer
- B1-K2-W4Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
- B1-K2-W5In behandeling nemen en registreren van incidenten
Equivalenten van deze opleiding
Servicemedewerker
Opleidingscode 23431Servicemedewerker
Opleidingscode 26007
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)
Opleidingscode 90301Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)
Opleidingscode 90302
Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten
B1-K2
Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
P4-K1
Realiseert commercieel aanbod
- P4-K1-W1Promoot producten en diensten
- P4-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P4-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod
P4-K2
Geeft leiding
- P4-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
- P4-K2-W3Voert formele gesprekken
P4-K3
Voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
- P4-K3-W3Bewaakt financiën
Equivalenten van deze opleiding
Frontofficemedewerker
Opleidingscode 22184Leisure & hospitality
Opleidingscode 22187Travel, leisure & hospitality
Opleidingscode 23134Travel, Leisure & Hospitality
Opleidingscode 23264Leidinggevende leisure & hospitality
Opleidingscode 25351Leidinggevende travel & hospitality
Opleidingscode 25352Toerisme en recreatie
Opleidingscode 79130Front officemedewerker
Opleidingscode 90620Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)
Opleidingscode 90681Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)
Opleidingscode 90684Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)
Opleidingscode 90688Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)
Opleidingscode 93330Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)
Opleidingscode 93350Frontofficemedewerker
Opleidingscode 94070Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)
Opleidingscode 94071Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)
Opleidingscode 94072Reizen (Manager verkoop reizen)
Opleidingscode 94100Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)
Opleidingscode 94130
Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten
B1-K2
Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
P2-K1
Realiseert commercieel aanbod
- P2-K1-W1Promoot producten en diensten
- P2-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P2-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod
Equivalenten van deze opleiding
Frontofficemedewerker
Opleidingscode 22184Leisure & hospitality
Opleidingscode 22187Travel, leisure & hospitality
Opleidingscode 23134Travel, Leisure & Hospitality
Opleidingscode 23264Zelfstandig medewerker leisure & hospitality
Opleidingscode 25353Zelfstandig medewerker travel & hospitality
Opleidingscode 25354Toerisme en recreatie
Opleidingscode 79130Front officemedewerker
Opleidingscode 90620Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker)
Opleidingscode 90621Frontofficemedewerker (Receptionist)
Opleidingscode 90622Aqua & leisure host
Opleidingscode 90630Commercieel medewerker reizen
Opleidingscode 90650Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating)
Opleidingscode 90651Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen)
Opleidingscode 90652Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen)
Opleidingscode 90653Leisure & hospitality host
Opleidingscode 90670Frontofficemedewerker
Opleidingscode 94070Reizen (Verkoper reizen)
Opleidingscode 94090Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)
Opleidingscode 94120
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90740Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)
Opleidingscode 90741Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)
Opleidingscode 90742Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 90751Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94140Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 94151Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160