Bedrijf

Chin Chin Club

Leerbedrijf ID 100497903
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Cafés

CC
Chin Chin Club

Telefoonnummer: +31647508628
Contact persoon:
Oscar Steginga

Contactpersonen

  • OS

    Oscar Steginga

Wij mogen opleiden tot:

Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25608
Erkenningsdatum 14 februari 2019
Niveau 4

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P2-K1

Voert beheerstaken uit

  • P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
  • P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
  • P2-K1-W3Beheert financiën
  • P2-K1-W4Stemt af met het management

P2-K2

Geeft leiding

  • P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
  • P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlener

    Opleidingscode 22183
  • Facilitair leidinggeven

    Opleidingscode 23083
  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 25175
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 91320
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)

    Opleidingscode 94180
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 95750

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 9 oktober 2018
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 9 oktober 2018
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 9 oktober 2018
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 9 oktober 2018
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
    Niet uitvoerbaar

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W3Begroot financiën
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
    Niet uitvoerbaar

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 9 oktober 2018
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Allround podium- en evenemententechnicus (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25798
Erkenningsdatum 26 februari 2025
Niveau 4

B1-K1

Bereidt de podiumproductie technisch voor

  • B1-K1-W1Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport
  • B1-K1-W2Laadt en lost apparatuur en materialen
  • B1-K1-W3Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in
  • B1-K1-W4Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan
  • B1-K1-W5Levert lichtinstallatie werkend op
  • B1-K1-W6Levert geluidsinstallatie werkend op
  • B1-K1-W7Levert beeldinstallatie werkend op
  • B1-K1-W8Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel

B1-K2

Positioneert en profileert zich in de markt

  • B1-K2-W1Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2Participeert in relevant netwerk

P3-K1

Voert de preproductie uit

  • P3-K1-W1Verzamelt informatie over de podiumproductie
  • P3-K1-W2Ontwikkelt technisch plan voor de podiumproductie

P3-K2

Regelt de techniek tijdens de podiumproductie

  • P3-K2-W1Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W2Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W3Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W4Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W5Lost storingen op

Equivalenten van deze opleiding

  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 22090
  • Podium- en Evenemententechniek

    Opleidingscode 23096
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 23319
  • Podium- en evenemententechnicus Geluid

    Opleidingscode 25204
  • Podium- en evenemententechnicus Licht

    Opleidingscode 25205
  • Podium- en evenemententechnicus Podium & Rigging

    Opleidingscode 25206
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 93340
  • Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus geluid)

    Opleidingscode 93341
  • Podium- en evenemententechnicus Geluid

    Opleidingscode 95714

Eventproducer (Cross-over)

Opleidingscode 26014
Erkenningsdatum 5 februari 2020
Niveau 4

B1-K1

Organiseert evenementen

  • B1-K1-W1Overlegt met opdrachtgever
  • B1-K1-W2Stelt een plan van aanpak op voor een evenement en licht dit toe
  • B1-K1-W3Regelt en coördineert het vervoer van materialen en personen
  • B1-K1-W4Regelt en coördineert de inrichting van ruimtes en de installatie van materialen
  • B1-K1-W5Regelt en coördineert de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K1-W6Voert ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van personeelszaken
  • B1-K1-W7Coördineert de veiligheid van locaties
  • B1-K1-W8Coördineert en bewaakt de voortgang tijdens het evenement en evalueert het evenement

B1-K2

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K2-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K2-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K2-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K2-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K2-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K3

Realiseert commercieel aanbod

  • B1-K3-W1Werft klanten/gasten en opdrachten
  • B1-K3-W2Promoot producten en diensten
  • B1-K3-W3Stelt een passend aanbod op
  • B1-K3-W4Maakt een prijsberekening bij het aanbod

Medewerker Podium- en evenemententechniek (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25799
Erkenningsdatum 26 februari 2025
Niveau 2

B1-K1

Bereidt de podiumproductie technisch voor

  • B1-K1-W1Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport
  • B1-K1-W2Laadt en lost apparatuur en materialen
  • B1-K1-W3Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in
  • B1-K1-W4Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan
  • B1-K1-W5Levert lichtinstallatie werkend op
  • B1-K1-W6Levert geluidsinstallatie werkend op
  • B1-K1-W7Levert beeldinstallatie werkend op
  • B1-K1-W8Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel

B1-K2

Positioneert en profileert zich in de markt

  • B1-K2-W1Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2Participeert in relevant netwerk

Equivalenten van deze opleiding

  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 22090
  • Podium- en Evenemententechniek

    Opleidingscode 23096
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 23319
  • Medewerker podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 25202
  • Podium- en evenemententechniek (Medewerker Podium- en evenemententechniek)

    Opleidingscode 90320
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 93340
  • medewerker Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 95712

Podium- en evenemententechnicus (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25800
Erkenningsdatum 26 februari 2025
Niveau 3

B1-K1

Bereidt de podiumproductie technisch voor

  • B1-K1-W1Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport
  • B1-K1-W2Laadt en lost apparatuur en materialen
  • B1-K1-W3Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in
  • B1-K1-W4Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan
  • B1-K1-W5Levert lichtinstallatie werkend op
  • B1-K1-W6Levert geluidsinstallatie werkend op
  • B1-K1-W7Levert beeldinstallatie werkend op
  • B1-K1-W8Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel

B1-K2

Positioneert en profileert zich in de markt

  • B1-K2-W1Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2Participeert in relevant netwerk

P2-K1

Regelt de techniek tijdens de podiumproductie

  • P2-K1-W1Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie
  • P2-K1-W2Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P2-K1-W3Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P2-K1-W4Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P2-K1-W5Lost storingen op

Equivalenten van deze opleiding

  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 22090
  • Podium- en Evenemententechniek

    Opleidingscode 23096
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 23319
  • Podium- en evenemententechnicus

    Opleidingscode 25203
  • Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus)

    Opleidingscode 90330
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 93340
  • Podium- en evenemententechnicus

    Opleidingscode 95713

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Chin Chin Club.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken