Bedrijf

Coffeelicious Bakery

Leerbedrijf ID 100640874
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.

Werken en leren

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • MS

    Monika Stando

  • FS

    Fiona Stöger

Wij mogen opleiden tot:

Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25722
Erkenningsdatum 25 februari 2022
Niveau 3

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

P2-K1

Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op

  • P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
    Niet uitvoerbaar

P2-K2

Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur

  • P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Zelfstandig werkend bakker

    Opleidingscode 25174
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker

    Opleidingscode 90690
  • Banketbakker (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 90700
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90730
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90731
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90732
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Banketbakker)

    Opleidingscode 94222
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket (Allround broodbakker)

    Opleidingscode 94231
  • Brood en banket (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 94232
  • Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94233
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Zelfstandig werkend banketbakker

    Opleidingscode 95748
  • Zelfstandig werkend broodbakker

    Opleidingscode 95749

Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25978
Erkenningsdatum 5 februari 2021
Niveau 3

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P2-K1

Productieproces beheersen

  • P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
  • P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakbekwaam medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25461
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Allround operator (Allround voedingsoperator)

    Opleidingscode 97340
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)

Opleidingscode 25727
Erkenningsdatum 20 maart 2024
Niveau 4

B1-K1

Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening

  • B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging

P6-K1

Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten

  • P6-K1-W1Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3Voert marktonderzoeken uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 22166
  • Marketing, communicatie en evenementen

    Opleidingscode 23067
  • Business Services

    Opleidingscode 23296
  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 25148
  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 90530
  • Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker)

    Opleidingscode 90531
  • Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker)

    Opleidingscode 90532

Leidinggevende bakkerij (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25720
Erkenningsdatum 1 juli 2024
Niveau 4

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

P3-K1

Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op

  • P3-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes

P3-K2

Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur

  • P3-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

P3-K3

Voert leidinggevende taken uit

  • P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3Begroot financiën
  • P3-K3-W4Beheert financiën
  • P3-K3-W5Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Leidinggevende bakkerij

    Opleidingscode 25172
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij)

    Opleidingscode 90685
  • Brood- en banketbakker (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij)

    Opleidingscode 93720
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Brood en banket (Leidinggevende ambachtelijke bakkerij)

    Opleidingscode 94242

Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25464
Erkenningsdatum 20 november 2019
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedsel

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling

P5-K1

Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding

  • P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klant
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatie
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding- en leefstijladvies

    Opleidingscode 23396
  • Voeding- en leefstijladviseur

    Opleidingscode 25848
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25977
Erkenningsdatum 26 maart 2021
Niveau 2

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P1-K1

Productieproces uitvoeren

  • P1-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P1-K1-W2Bedient productieapparatuur
  • P1-K1-W3Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25460
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Operator (Voedingsoperator)

    Opleidingscode 97380
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25721
Erkenningsdatum 29 januari 2023
Niveau 2

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 25173
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90720
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94221
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 95747

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Coffeelicious Bakery.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken