Bedrijf

Columbus Concepts B.V.

Leerbedrijf ID 100281183

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen: zoutraffinage

Contactpersonen

  • KG

    Karel de Groot

  • EK

    Erwin Keereweer

Wij mogen opleiden tot:

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 4 januari 2023
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25980
Erkenningsdatum 4 januari 2023
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P4-K1

Kwaliteitszorg uitvoeren

  • P4-K1-W1Voert kwaliteitsonderzoek uit
  • P4-K1-W2Bewaakt de kwaliteit van de productie
  • P4-K1-W3Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwing
  • P4-K1-W4Communiceert over nieuwe en gewijzigde procedures

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23228
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakexpert voeding en kwaliteit

    Opleidingscode 25462
  • Vakexpert voeding en kwaliteit

    Opleidingscode 25569
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Voedsel, natuur en leefomgeving

    Opleidingscode 79160
  • Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker)

    Opleidingscode 97213
  • Kwaliteitscoordinator

    Opleidingscode 97520
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541
  • Voedingsmanagement (Manager voeding)

    Opleidingscode 97542

Vakexpert voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25979
Erkenningsdatum 4 januari 2023
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P3-K1

Productieproces optimaliseren

  • P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
  • P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
  • P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
  • P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatie

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakexpert voeding en technologie

    Opleidingscode 25463
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541
  • Voedingsmanagement (Manager voeding)

    Opleidingscode 97542

Junior accountmanager (Economie en administratie)

Opleidingscode 25877
Erkenningsdatum 4 januari 2023
Niveau 4

B1-K1

Onderzoekt de customer journey

  • B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W2Analyseert de customer journey
  • B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
  • B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
  • B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking

B1-K2

Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten

  • B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
  • B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
  • B1-K2-W3Voert webcare uit

P4-K1

Voert het accountmanagement uit en beheert relaties

  • P4-K1-W1Voert accountanalyses uit
  • P4-K1-W2Stelt een accountplan op
  • P4-K1-W3Coördineert het uitvoeren van een accountplan
  • P4-K1-W4Evalueert een accountplan
  • P4-K1-W5Bouwt en onderhoudt een relatienetwerk

P4-K2

Voert een commercieel traject uit

  • P4-K2-W1Bereidt een commercieel traject voor
  • P4-K2-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
  • P4-K2-W3Voert een verkoopgesprek
  • P4-K2-W4Doet klanten een commercieel aanbod
  • P4-K2-W5Verzorgt het interne ordertraject
  • P4-K2-W6Voert aftersales uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Commercieel medewerker

    Opleidingscode 22164
  • Commercie

    Opleidingscode 23064
  • Commercie

    Opleidingscode 23354
  • (Junior) accountmanager

    Opleidingscode 25132
  • Economie en administratie

    Opleidingscode 79090
  • Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager ECABO)

    Opleidingscode 93801
  • Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager KC Handel)

    Opleidingscode 93802
  • Werkvoorbereider houtbranche (Werkvoorbereider houthandel)

    Opleidingscode 94653
  • Werkvoorbereider houtbranche (Commercieel technisch medewerker houthandel)

    Opleidingscode 94654

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Columbus Concepts B.V..

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken