Bedrijf

De Bonte Koe B.V.

Leerbedrijf ID 100284954
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk

DB

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • RH

    Ronald den Hollander

  • AM

    Amal Mataich

Wij mogen opleiden tot:

Vakexpert voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25979
Erkenningsdatum 20 maart 2019
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P3-K1

Productieproces optimaliseren

  • P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
  • P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
  • P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
  • P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatie

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakexpert voeding en technologie

    Opleidingscode 25463
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541
  • Voedingsmanagement (Manager voeding)

    Opleidingscode 97542

Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)

Opleidingscode 25727
Erkenningsdatum 5 augustus 2025
Niveau 4

B1-K1

Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening

  • B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging

P6-K1

Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten

  • P6-K1-W1Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3Voert marktonderzoeken uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 22166
  • Marketing, communicatie en evenementen

    Opleidingscode 23067
  • Business Services

    Opleidingscode 23296
  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 25148
  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 90530
  • Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker)

    Opleidingscode 90531
  • Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker)

    Opleidingscode 90532

Retailmanager (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 25807
Erkenningsdatum 30 januari 2013
Niveau 4

B1-K1

Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop

  • B1-K1-W1Ontvangt klanten en verleent service
  • B1-K1-W2Voert (advies)gesprekken
  • B1-K1-W3Handelt de verkoop af
  • B1-K1-W4Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden

B1-K2

Begeleidt retailondersteunende processen

  • B1-K2-W1Begeleidt de goederenstroom
  • B1-K2-W2Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W3Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie
  • B1-K2-W4Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K2-W5Profileert de organisatie in de lokale markt

B1-K3

Voert taken omtrent personeelsmanagement uit

  • B1-K3-W1Maakt werkplanningen
  • B1-K3-W2Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers
  • B1-K3-W3Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers
  • B1-K3-W4Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid

B1-K4

Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging

  • B1-K4-W1Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K4-W2Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen
  • B1-K4-W3Onderzoekt nieuwe kansen

Equivalenten van deze opleiding

  • Manager handel

    Opleidingscode 22146
  • Management retail

    Opleidingscode 23076
  • Management retail

    Opleidingscode 23193
  • Retail Management

    Opleidingscode 23323
  • Manager retail

    Opleidingscode 25162
  • Manager retail

    Opleidingscode 25502
  • Handel en ondernemerschap

    Opleidingscode 79080
  • Afdelingsmanager

    Opleidingscode 90920
  • Filiaalmanager

    Opleidingscode 90950
  • Filiaalmanager (Filiaalmanager detailhandel)

    Opleidingscode 90951
  • Filiaalmanager (Manager wonen)

    Opleidingscode 90952
  • Manager handel

    Opleidingscode 93490
  • Manager handel (Afdelingsmanager)

    Opleidingscode 93491
  • Manager handel (Filiaalmanager)

    Opleidingscode 93492
  • Manager handel (Manager wonen)

    Opleidingscode 93493
  • Manager groene detailhandel

    Opleidingscode 97792

Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25977
Erkenningsdatum 13 december 2011
Niveau 2

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P1-K1

Productieproces uitvoeren

  • P1-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P1-K1-W2Bedient productieapparatuur
  • P1-K1-W3Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamheden

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25460
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Operator (Voedingsoperator)

    Opleidingscode 97380
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Retailspecialist (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 25809
Erkenningsdatum 17 oktober 2011
Niveau 3

B1-K1

Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming

B1-K2

Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit

  • B1-K2-W1Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W4Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5Doet operationele verbetervoorstellen

Equivalenten van deze opleiding

  • Verkoopspecialist

    Opleidingscode 22144
  • Advies en leiding in de verkoop

    Opleidingscode 23070
  • Advies en leiding in de verkoop

    Opleidingscode 23195
  • Retail advies

    Opleidingscode 23325
  • Eerste verkoper

    Opleidingscode 25153
  • Verkoopadviseur

    Opleidingscode 25154
  • Verkoopspecialist

    Opleidingscode 25155
  • Verkoopspecialist groene detailhandel

    Opleidingscode 25501
  • Verkoopspecialist

    Opleidingscode 90380
  • Verkoopspecialist (Verkoopspecialist detailhandel)

    Opleidingscode 90383
  • Verkoopspecialist mode

    Opleidingscode 90385
  • Verkoopspecialist elektrotechnische detailhandel

    Opleidingscode 90386

Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25721
Erkenningsdatum 1 september 2011
Niveau 2

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 25173
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90720
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94221
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 95747

Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25464
Erkenningsdatum 2 oktober 2015
Niveau 4

B1-K1

Zorgdragen voor voedsel

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling

P5-K1

Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding

  • P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klant
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatie
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
    Niet uitvoerbaar
  • P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding- en leefstijladvies

    Opleidingscode 23396
  • Voeding- en leefstijladviseur

    Opleidingscode 25848
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Assistent verkoop/retail (Entree)

Opleidingscode 25748
Erkenningsdatum 10 februari 2011
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P5-K1

Assisteert bij de verwerking van goederen en/of producten

  • P5-K1-W1Voert werk uit bij de ontvangst en opslag van goederen en/of producten
  • P5-K1-W2Onderhoudt de artikelpresentatie
  • P5-K1-W3Verzorgt en onderhoudt de werkplek en de werkomgeving

P5-K2

Assisteert bij de verkoop en het verlenen van service

  • P5-K2-W1Ontvangt de klant
  • P5-K2-W2Assisteert verkopende collega's

Equivalenten van deze opleiding

  • Aankomend verkoopmedewerker

    Opleidingscode 22141
  • Assistent medewerker mode/maatkleding/interieur

    Opleidingscode 22148
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent verkoop/retail

    Opleidingscode 25257
  • Assistent verkoop/retail

    Opleidingscode 25261
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Aankomend verkoopmedewerker

    Opleidingscode 90910
  • Assistent medewerker mode/maatkleding/interieur

    Opleidingscode 92520
  • Assistent verkoop/retail

    Opleidingscode 95772
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Groene detailhandel)

    Opleidingscode 97022
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent groene detailhandel)

    Opleidingscode 97472
  • Assistent verkoop/retail

    Opleidingscode 97798

Patissier (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25797
Erkenningsdatum 1 september 2011
Niveau 4

B1-K1

Bereidt patisserieproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

B1-K2

Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment

  • B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Patisserie

    Opleidingscode 23086
  • Patisserie

    Opleidingscode 23318
  • Patissier

    Opleidingscode 25183
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker (Specialist banketbakker)

    Opleidingscode 90710
  • Brood en banket (Patissier)

    Opleidingscode 94241

Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)

Opleidingscode 25978
Erkenningsdatum 10 maart 2017
Niveau 3

B1-K1

Zorgdragen voor voedingsproductie

  • B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
  • B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
  • B1-K1-W4Controleert meetgegevens

P2-K1

Productieproces beheersen

  • P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voor
  • P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuur
  • P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringen
  • P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezicht
  • P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied

Equivalenten van deze opleiding

  • Kwaliteitsmanagement voeding

    Opleidingscode 22205
  • Voedingsmanagement

    Opleidingscode 22206
  • Voeding

    Opleidingscode 23173
  • Voeding

    Opleidingscode 23392
  • Vakbekwaam medewerker voeding en technologie

    Opleidingscode 25461
  • Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)

    Opleidingscode 79150
  • Allround operator (Allround voedingsoperator)

    Opleidingscode 97340
  • Food manager

    Opleidingscode 97540
  • Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)

    Opleidingscode 97541

Allround mediamaker (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25592
Erkenningsdatum 13 februari 2025
Niveau 3

B1-K1

Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting

  • B1-K1-W1Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting

B1-K2

Realiseert de media-uiting

  • B1-K2-W1Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3Rondt de opdracht voor de media-uiting af

Equivalenten van deze opleiding

  • DTP-er

    Opleidingscode 22083
  • DTP

    Opleidingscode 23092
  • Mediamaken

    Opleidingscode 23237
  • Allround DTP-er

    Opleidingscode 25197
  • Media en vormgeving

    Opleidingscode 79040
  • DTP-er

    Opleidingscode 90180
  • DTP-er

    Opleidingscode 90190
  • DTP-er (Allround DTP-er KC GOC)

    Opleidingscode 90191
  • DTP-er (Allround DTP-er Savantis)

    Opleidingscode 90192
  • Allround DTP-er

    Opleidingscode 95705
  • Allround DTP-er

    Opleidingscode 95706

Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25722
Erkenningsdatum 29 juli 2009
Niveau 3

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

P2-K1

Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op

  • P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes

P2-K2

Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur

  • P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Zelfstandig werkend bakker

    Opleidingscode 25174
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker

    Opleidingscode 90690
  • Banketbakker (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 90700
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90730
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90731
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90732
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Banketbakker)

    Opleidingscode 94222
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket (Allround broodbakker)

    Opleidingscode 94231
  • Brood en banket (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 94232
  • Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94233
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Zelfstandig werkend banketbakker

    Opleidingscode 95748
  • Zelfstandig werkend broodbakker

    Opleidingscode 95749

Retailmedewerker (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 25808
Erkenningsdatum 7 februari 2011
Niveau 2

B1-K1

Verleent hospitality en verkoopt

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af

B1-K2

Voert ondersteunende retailprocessen uit

  • B1-K2-W1Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Equivalenten van deze opleiding

  • Verkoper

    Opleidingscode 22142
  • Groene detailhandel

    Opleidingscode 22209
  • Verkoop

    Opleidingscode 23080
  • Verkoop

    Opleidingscode 23194
  • Retail operationeel

    Opleidingscode 23324
  • Verkoper

    Opleidingscode 25167
  • Verkoper (EZ)

    Opleidingscode 25503
  • Handel en ondernemerschap

    Opleidingscode 79080
  • Verkoper

    Opleidingscode 90390
  • Verkoper

    Opleidingscode 93750
  • Verkoper (Verkoper detailhandel)

    Opleidingscode 93751
  • Verkoper (Verkoper fiets/bromfiets)

    Opleidingscode 93752
  • Verkoper (Verkoopmedewerker tankstation)

    Opleidingscode 93753
  • In- en verkoop vershandel

    Opleidingscode 97080
  • In- en verkoop vershandel (Inkoper vershandel)

    Opleidingscode 97081
  • In- en verkoop vershandel (Verkoper vershandel)

    Opleidingscode 97082
  • Groene detailhandel (Medewerker groene detailhandel)

    Opleidingscode 97300
  • Medewerker groene detailhandel

    Opleidingscode 97793

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor De Bonte Koe B.V..

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken