Bedrijf
DELA Crematorium Reestborgh
Leerbedrijf ID 100123401
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Uitvaartverzorging
DC
DELA Crematorium Reestborgh
Adres: Edison 1, 7942 DE Meppel
Adres: Edison 1, 7942 DE Meppel
Telefoonnummer: +31528262571
E-mail: stagebureau@dela.org
Contact persoon:
Manon Beijer
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)
Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
B1-K2
Voert administratieve processen uit
- B1-K2-W1Houdt de voorraad bij
- B1-K2-W2Verzamelt en verwerkt informatie
- B1-K2-W3Houdt de administratie bij
B1-K3
Organiseert en voert activiteiten uit
- B1-K3-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
- B1-K3-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
- B1-K3-W3Begeleidt activiteiten
- B1-K3-W4Rondt de activiteit af
B1-K4
Werkt in de gastvrijheidsbranche
- B1-K4-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uitNiet uitvoerbaar
- B1-K4-W2Neemt reserveringen aan en adviseert de gastenNiet uitvoerbaar
- B1-K4-W3Adviseert gasten en registreert de bestellingNiet uitvoerbaar
- B1-K4-W4Maakt dranken serveergereedNiet uitvoerbaar
- B1-K4-W5Serveert de bestelling en ruimt afNiet uitvoerbaar
- B1-K4-W6Creëert en onderhoudt de sfeerNiet uitvoerbaar
- B1-K4-W7Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleidNiet uitvoerbaar
- B1-K4-W8Voert afrondende werkzaamheden uitNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Hospitality
Opleidingscode 23341Allround hospitality medewerker
Opleidingscode 26012
Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)
Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
- B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
P1-K1
Organiseert de werkzaamheden
- P1-K1-W1Stemt af met de leidinggevende
- P1-K1-W2Plant werkzaamheden
- P1-K1-W3Bewaakt het budget en te behalen doelen
- P1-K1-W4Werkt met lerende medewerkers en stagiairs
Equivalenten van deze opleiding
Facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 23247
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijfNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W2Werkt mee in de bedieningNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W3Werkt mee in de keukenNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijfNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeerNiet uitvoerbaar
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W2Checkt de gast inNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijfNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheidNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W5Checkt de gast uitNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)
Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
- B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
P2-K1
Voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
- P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
- P2-K1-W3Beheert financiën
- P2-K1-W4Stemt af met het management
P2-K2
Geeft leiding
- P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
- P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Facilitaire dienstverlener
Opleidingscode 22183Facilitair leidinggeven
Opleidingscode 23083Facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 23247Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 25175Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 91320Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)
Opleidingscode 94180Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 95750