Bedrijf

Deli Bird Thai Kitchen Restaurant

Leerbedrijf ID 100446356
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.

DB
Deli Bird Thai Kitchen Restaurant

Telefoonnummer: +31104855288
Contact persoon:
Wiland Toelen

Contactpersonen

  • WT

    Wiland Toelen

Wij mogen opleiden tot:

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 6 juli 2022
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 2 maart 2017
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Business support (Cross-over)

Opleidingscode 26019
Erkenningsdatum 24 februari 2022
Niveau 3

B1-K1

Voert taken rondom informatiemanagement uit

  • B1-K1-W1Zorgt voor de schriftelijke informatie-uitwisseling
  • B1-K1-W2Zorgt voor de mondelinge (telefonische) informatieuitwisseling
  • B1-K1-W3Genereert in opdracht managementinformatie

B1-K2

Voert taken rondom planning en organisatie uit

  • B1-K2-W1Beheert de agenda
  • B1-K2-W2Organiseert bijeenkomsten
  • B1-K2-W3Maakt ruimtes gebruiksklaar
  • B1-K2-W4Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W5Draagt bij aan een veilige situatie

B1-K3

Verzorgt on- en offline marketing- en communicatieactiviteiten

  • B1-K3-W1Voert promotieactiviteiten uit
  • B1-K3-W2Voert webcare werkzaamheden uit
  • B1-K3-W3Verzorgt de informatie op internet en intranet en onderhoudt de website

B1-K4

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K4-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K4-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K4-W3Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K5

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K5-W1Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K5-W2Beheert het (digitale) dossier
  • B1-K5-W3Stelt facturen op en controleert deze
  • B1-K5-W4Controleert inkoopfacturen en verricht activiteiten voor de fiattering van inkoopfacturen

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Deli Bird Thai Kitchen Restaurant.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken