Bedrijf
Het Kooklokaal
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Eventcatering
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Vakspecialist ondernemer (Handel, mode, ondernemerschap)
Vakspecialist ondernemer (Handel, mode, ondernemerschap)
B1-K1
Geeft invulling aan een businessmodel
- B1-K1-W1Selecteert een klantsegment en werkt de waardepropositie van de onderneming uit
- B1-K1-W2Kiest kanalen en klantrelaties van de onderneming
- B1-K1-W3Kiest een rechtsvorm voor ondernemen en maakt hiervoor een financieel plan
- B1-K1-W4Schrijft een businessplan
B1-K2
Voert operationele processen in een onderneming uit
- B1-K2-W1Bouwt een zakelijk netwerk op
- B1-K2-W2Koopt producten en/of diensten
- B1-K2-W3Voert marketing- en communicatieprocessen uit
- B1-K2-W4Verkoopt producten en/of verleent diensten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemerschap op basis van vakmanschap
Opleidingscode 23078Ondernemerschap op basis van vakmanschap
Opleidingscode 23209Ondernemerschap op basis van een vakspecialisme
Opleidingscode 23398Vakman-ondernemer
Opleidingscode 25165Vakman-ondernemer
Opleidingscode 25530Handel en ondernemerschap
Opleidingscode 79080Schoenconsulent
Opleidingscode 92890Schoenconsulent (Schoenconsulent)
Opleidingscode 92891Schoenconsulent (Schoenconsulent/ondernemer)
Opleidingscode 92892Schoenconsulent
Opleidingscode 94681Schoenconsulent (Schoenconsulent/Ondernemer)
Opleidingscode 94682
Commercieel medewerker (Economie en administratie)
Commercieel medewerker (Economie en administratie)
B1-K1
Onderzoekt de customer journey
- B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
- B1-K1-W2Analyseert de customer journey
- B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
- B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
- B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking
B1-K2
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten
- B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
- B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
- B1-K2-W3Voert webcare uit
P1-K1
Voert een commercieel traject uit
- P1-K1-W1Bereidt een commercieel traject voor
- P1-K1-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
- P1-K1-W3Presenteert en profileert het commerciële aanbod van de onderneming
- P1-K1-W4Voert een verkoopgesprek
- P1-K1-W5Doet klanten een commercieel aanbod
- P1-K1-W6Verzorgt het interne ordertraject
- P1-K1-W7Voert aftersales uit
Equivalenten van deze opleiding
Commercieel medewerker
Opleidingscode 22164Commercie
Opleidingscode 23064Commercie
Opleidingscode 23354Commercieel medewerker
Opleidingscode 25134Economie en administratie
Opleidingscode 79090Commercieel medewerker
Opleidingscode 90110Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst ECABO)
Opleidingscode 90111Commercieel medewerker (Commercieel medewerker binnendienst KC Handel)
Opleidingscode 90112Commercieel medewerker (Commercieel medewerker buitendienst)
Opleidingscode 90113Commercieel medewerker 4 (Junior)
Opleidingscode 93800
Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)
Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
- B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
P1-K1
Organiseert de werkzaamheden
- P1-K1-W1Stemt af met de leidinggevende
- P1-K1-W2Plant werkzaamheden
- P1-K1-W3Bewaakt het budget en te behalen doelen
- P1-K1-W4Werkt met lerende medewerkers en stagiairs
Equivalenten van deze opleiding
Facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 23247
Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedsel
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
- B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
P5-K1
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klant
- P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatie
- P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
- P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23396Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 25848Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)
Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
- B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
P2-K1
Voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
- P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
- P2-K1-W3Beheert financiën
- P2-K1-W4Stemt af met het management
P2-K2
Geeft leiding
- P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
- P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Facilitaire dienstverlener
Opleidingscode 22183Facilitair leidinggeven
Opleidingscode 23083Facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 23247Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 25175Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 91320Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)
Opleidingscode 94180Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 95750
Voeding- en leefstijladviseur (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Voeding- en leefstijladviseur (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Adviseren, informeren en ontwikkelen op het gebied van voeding, voedsel en leefstijl
- B1-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de opdrachtgever
- B1-K1-W2Adviseert opdrachtgever/cliënt bij vragen over voedsel, voeding en leefstijl
- B1-K1-W3Geeft voorlichting en informatie over voedsel, voeding en leefstijl in relatie tot gezondheid
- B1-K1-W4Ontwikkelt en verbetert gerechten of menu’s
B1-K2
Begeleiden bij een gedragsverandering op het gebied van voeding en leefstijl
- B1-K2-W1Stelt de beginsituatie en doelstellingen van de cliënt/deelnemer vast
- B1-K2-W2Stelt een voeding- en leefstijlprogramma op
- B1-K2-W3Begeleidt en coacht de cliënt/deelnemer
- B1-K2-W4Evalueert het uitgevoerde voeding- en leefstijlprogramma
Equivalenten van deze opleiding
Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23346Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23396Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 25848Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 26024
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)
Opleidingscode 90301Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)
Opleidingscode 90302
Junior accountmanager (Economie en administratie)
Junior accountmanager (Economie en administratie)
B1-K1
Onderzoekt de customer journey
- B1-K1-W1Brengt de marktpositie van de onderneming in kaart
- B1-K1-W2Analyseert de customer journey
- B1-K1-W3Vertaalt trends en ontwikkelingen naar commerciële kansen
- B1-K1-W4Brengt het commerciële aanbod van de onderneming in kaart
- B1-K1-W5Doet verbetervoorstellen voor verkoop, marketing en/of marktbewerking
B1-K2
Verzorgt marketing- en communicatie-activiteiten
- B1-K2-W1Inventariseert wensen en behoeften
- B1-K2-W2Voert marketing- en communicatie-activiteiten uit
- B1-K2-W3Voert webcare uit
P4-K1
Voert het accountmanagement uit en beheert relaties
- P4-K1-W1Voert accountanalyses uit
- P4-K1-W2Stelt een accountplan op
- P4-K1-W3Coördineert het uitvoeren van een accountplan
- P4-K1-W4Evalueert een accountplan
- P4-K1-W5Bouwt en onderhoudt een relatienetwerk
P4-K2
Voert een commercieel traject uit
- P4-K2-W1Bereidt een commercieel traject voor
- P4-K2-W2Acquireert klanten en/of opdrachten
- P4-K2-W3Voert een verkoopgesprek
- P4-K2-W4Doet klanten een commercieel aanbod
- P4-K2-W5Verzorgt het interne ordertraject
- P4-K2-W6Voert aftersales uit
Equivalenten van deze opleiding
Commercieel medewerker
Opleidingscode 22164Commercie
Opleidingscode 23064Commercie
Opleidingscode 23354(Junior) accountmanager
Opleidingscode 25132Economie en administratie
Opleidingscode 79090Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager ECABO)
Opleidingscode 93801Commercieel medewerker ((Junior) Accountmanager KC Handel)
Opleidingscode 93802Werkvoorbereider houtbranche (Werkvoorbereider houthandel)
Opleidingscode 94653Werkvoorbereider houtbranche (Commercieel technisch medewerker houthandel)
Opleidingscode 94654