Bedrijf
Hop Taartenshop
Soort bedrijf
Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Patissier (Horeca en bakkerij)
Patissier (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
B1-K2
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Equivalenten van deze opleiding
Patisserie
Opleidingscode 23086Patisserie
Opleidingscode 23318Patissier
Opleidingscode 25183Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Banketbakker (Specialist banketbakker)
Opleidingscode 90710Brood en banket (Patissier)
Opleidingscode 94241
Ondernemer handel (Handel, mode, ondernemerschap)
Ondernemer handel (Handel, mode, ondernemerschap)
B1-K1
Profileert zichzelf als ondernemer
- B1-K1-W1Bereidt zich op ondernemen voor
- B1-K1-W2Onderzoekt de markt
- B1-K1-W3Ontwikkelt een ondernemersconcept
B1-K2
Ontwikkelt een business model
- B1-K2-W1Selecteert het klantsegment en de waardepropositie van de onderneming
- B1-K2-W2Kiest de kanalen en klantrelaties van de onderneming
- B1-K2-W3Maakt een financieel plan voor de onderneming
- B1-K2-W4Kiest een vorm voor ondernemen
- B1-K2-W5Zet een zakelijk netwerk op
- B1-K2-W6Construeert een business model
B1-K3
Voert operationele processen in een handelsonderneming uit
- B1-K3-W1Koopt producten in
- B1-K3-W2Verkoopt producten
- B1-K3-W3Voert logistieke processen uit
- B1-K3-W4Voert marketing- en communicatieprocessen uit
- B1-K3-W5Voert financiële en administratieve processen uit
- B1-K3-W6Maakt een operationeel plan voor de onderneming
B1-K4
Ontwikkelt zich in het ondernemen
- B1-K4-W1Volgt trends en ontwikkelingen in het vakgebied en de markt
- B1-K4-W2Reflecteert op de eigen werkzaamheden in relatie tot de ondernemersvaardigheden
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer detailhandel
Opleidingscode 22147Ondernemerschap retail
Opleidingscode 23079Ondernemerschap handel
Opleidingscode 23355Ondernemer retail
Opleidingscode 25166Handel en ondernemerschap
Opleidingscode 79080Ondernemer detailhandel
Opleidingscode 90290
Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
P2-K1
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
P2-K2
Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Equivalenten van deze opleiding
Brood en banket
Opleidingscode 22181Brood en banket
Opleidingscode 23082Brood en banket
Opleidingscode 23295Zelfstandig werkend bakker
Opleidingscode 25174Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Banketbakker
Opleidingscode 90690Banketbakker (Allround banketbakker)
Opleidingscode 90700Brood- en banketbakker
Opleidingscode 90730Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)
Opleidingscode 90731Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)
Opleidingscode 90732Brood en Banket
Opleidingscode 94220Brood en banket (Banketbakker)
Opleidingscode 94222Brood en banket
Opleidingscode 94230Brood en banket (Allround broodbakker)
Opleidingscode 94231Brood en banket (Allround banketbakker)
Opleidingscode 94232Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)
Opleidingscode 94233Brood en banket
Opleidingscode 94240Zelfstandig werkend banketbakker
Opleidingscode 95748Zelfstandig werkend broodbakker
Opleidingscode 95749
Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)
Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
Equivalenten van deze opleiding
Brood en banket
Opleidingscode 22181Brood en banket
Opleidingscode 23082Brood en banket
Opleidingscode 23295Uitvoerend bakker
Opleidingscode 25173Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Brood- en banketbakker
Opleidingscode 90720Brood en Banket
Opleidingscode 94220Brood en banket (Brood- en banketbakker)
Opleidingscode 94221Brood en banket
Opleidingscode 94230Brood en banket
Opleidingscode 94240Uitvoerend bakker
Opleidingscode 95747