Bedrijf

Hotel Jakarta

44 stages
Leerbedrijf ID 100477324
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Hotel-restaurants

HJ
Hotel Jakarta

Werken en leren

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • EL

    Eline Ligthart

  • DG

    Diana Geijtenbeek

  • AA

    Alfan Asyari

Wij mogen opleiden tot:

Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25609
Erkenningsdatum 10 mei 2021
Niveau 3

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P1-K1

Organiseert de werkzaamheden

  • P1-K1-W1Stemt af met de leidinggevende
  • P1-K1-W2Plant werkzaamheden
  • P1-K1-W3Bewaakt het budget en te behalen doelen
  • P1-K1-W4Werkt met lerende medewerkers en stagiairs

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247

Leidinggevende international hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25842
Erkenningsdatum 28 april 2021
Niveau 4

B1-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • B1-K1-W1Ontvangt en informeert/adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2Neemt bestelling op en serveert deze
  • B1-K1-W3Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W4Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K1-W5Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan

B1-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • B1-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K2-W2Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker in
  • B1-K2-W3Verleent service aan gasten/klanten/reizigers/bezoekers tijdens hun verblijf
  • B1-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • B1-K2-W5Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker uit

B1-K3

Treedt op als aanspreekpunt voor gasten/klanten/reizigers/bezoekers

  • B1-K3-W1Informeert en adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K3-W2Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K3-W3Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K3-W4Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K4

Realiseert commercieel aanbod

  • B1-K4-W1Werft gasten/klanten/reizigers/bezoekers en opdrachten
  • B1-K4-W2Promoot producten en diensten
  • B1-K4-W3Stelt een passend aanbod op
  • B1-K4-W4Maakt een prijsberekening bij het aanbod

B1-K5

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K5-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K5-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
  • B1-K5-W3Begroot financiën
  • B1-K5-W4Bewaakt financiën
  • B1-K5-W5Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • B1-K5-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • International hospitality

    Opleidingscode 23340
  • Leidinggevende international hospitality

    Opleidingscode 26008

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25181
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P4-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit

P4-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 90687
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 93360
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 95102

Leidinggevende leisure & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25646
Erkenningsdatum 18 februari 2025
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P3-K1

Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden

  • P3-K1-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W3Begeleidt activiteiten
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W4Rondt de activiteit af
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W5Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K1-W6Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie
    Niet uitvoerbaar

P3-K2

Geeft leiding

  • P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P3-K2-W3Voert formele gesprekken

P3-K3

Voert beheerstaken uit

  • P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
  • P3-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25647
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P4-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P4-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P4-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P4-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

P4-K2

Geeft leiding

  • P4-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P4-K2-W3Voert formele gesprekken

P4-K3

Voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
  • P4-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25170
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P4-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P4-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P4-K2-W1Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3Selecteert dranken
  • P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P4-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4Begroot financiën
  • P4-K3-W5Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.

    Opleidingscode 90680
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 90686
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)

    Opleidingscode 90689
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 94161

Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25959
Erkenningsdatum 30 januari 2019
Niveau 2

B1-K1

Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden

P1-K1

Voert facilitaire werkzaamheden uit

  • P1-K1-W1Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
  • P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit
  • P1-K1-W3Voert cateringwerkzaamheden uit
  • P1-K1-W4Voert administratieve werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23385
  • Medewerker facilitaire dienstverlening 

    Opleidingscode 25499
  • Facilitair medewerker

    Opleidingscode 91330
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker)

    Opleidingscode 94170
  • Facilitair medewerker

    Opleidingscode 95751

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Patissier (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25797
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Bereidt patisserieproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

B1-K2

Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment

  • B1-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Patisserie

    Opleidingscode 23086
  • Patisserie

    Opleidingscode 23318
  • Patissier

    Opleidingscode 25183
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker (Specialist banketbakker)

    Opleidingscode 90710
  • Brood en banket (Patissier)

    Opleidingscode 94241

Uitvoerend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25721
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 2

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 25173
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90720
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94221
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Uitvoerend bakker

    Opleidingscode 95747

Zelfstandig werkend bakker (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25722
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 3

B1-K1

Bereidt bakkerijproducten

  • B1-K1-W1Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon

P2-K1

Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op

  • P2-K1-W1Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes

P2-K2

Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur

  • P2-K2-W1Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

Equivalenten van deze opleiding

  • Brood en banket

    Opleidingscode 22181
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23082
  • Brood en banket

    Opleidingscode 23295
  • Zelfstandig werkend bakker

    Opleidingscode 25174
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Banketbakker

    Opleidingscode 90690
  • Banketbakker (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 90700
  • Brood- en banketbakker

    Opleidingscode 90730
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90731
  • Brood- en banketbakker (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 90732
  • Brood en Banket

    Opleidingscode 94220
  • Brood en banket (Banketbakker)

    Opleidingscode 94222
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94230
  • Brood en banket (Allround broodbakker)

    Opleidingscode 94231
  • Brood en banket (Allround banketbakker)

    Opleidingscode 94232
  • Brood en banket (Allround brood- en banketbakker)

    Opleidingscode 94233
  • Brood en banket

    Opleidingscode 94240
  • Zelfstandig werkend banketbakker

    Opleidingscode 95748
  • Zelfstandig werkend broodbakker

    Opleidingscode 95749

Luchtvaartdienstverlener (Transport, scheepvaart en logistiek)

Opleidingscode 27040
Erkenningsdatum 16 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Verleent service aan passagiers/gasten

  • B1-K1-W1Verleent service aan passagiers/gasten
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor de veiligheid van passagiers/gasten en collega’s
  • B1-K1-W3Werkt aan professionele (team)ontwikkeling

B1-K2

Begeleidt passagiers op de luchthaven

  • B1-K2-W1Assisteert en begeleidt passagiers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W2Handelt bagage af
    Niet uitvoerbaar

B1-K3

Begeleidt passagiers in het vliegtuig

  • B1-K3-W1Bereidt de vlucht voor
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W2Begeleidt vanuit het vliegtuig het in- en uitstappen van de passagiers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W3Begeleidt en verzorgt passagiers tijdens de vlucht
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W4Rondt cabinewerkzaamheden af
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 22129
  • Dienstverlening in de luchtvaart

    Opleidingscode 23139
  • Dienstverlening in de luchtvaart

    Opleidingscode 23260
  • Dienstverlening in de luchtvaart

    Opleidingscode 23416
  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 25363
  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 25636
  • Transport, scheepvaart en logistiek

    Opleidingscode 79070
  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 91850

Schoonheidsspecialist (Uiterlijke verzorging)

Opleidingscode 25906
Erkenningsdatum 14 april 2020
Niveau 3

B1-K1

Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren

  • B1-K1-W1Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
  • B1-K1-W2Voert een gezichtsbehandeling uit
  • B1-K1-W3Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
  • B1-K1-W4Voert een lichaamsbehandeling uit
  • B1-K1-W5Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten

B1-K2

Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap

  • B1-K2-W1Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
  • B1-K2-W2Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
  • B1-K2-W3Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming

Equivalenten van deze opleiding

  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 22173
  • Schoonheidsverzorging

    Opleidingscode 23159
  • Schoonheidsverzorging

    Opleidingscode 23365
  • Schoonheidspecialist

    Opleidingscode 25404
  • Uiterlijke verzorging

    Opleidingscode 79110
  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 91190
  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 95500
  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 95746

Allround Schoonheidsspecialist (Uiterlijke verzorging)

Opleidingscode 25907
Erkenningsdatum 25 juli 2018
Niveau 4

B1-K1

Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren

  • B1-K1-W1Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
  • B1-K1-W2Voert een gezichtsbehandeling uit
  • B1-K1-W3Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
  • B1-K1-W4Voert een lichaamsbehandeling uit
  • B1-K1-W5Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten

B1-K2

Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap

  • B1-K2-W1Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
  • B1-K2-W2Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
  • B1-K2-W3Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming

P2-K1

Een specialistische schoonheidsbehandeling uitvoeren

  • P2-K1-W1Voert een anti-agingbehandeling uit
  • P2-K1-W2Voert een acnebehandeling uit
  • P2-K1-W3Voert een bindweefselmassage uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 22173
  • Schoonheidsverzorging

    Opleidingscode 23159
  • Schoonheidsverzorging

    Opleidingscode 23365
  • Allround Schoonheidspecialist

    Opleidingscode 25403
  • Uiterlijke verzorging

    Opleidingscode 79110
  • Schoonheidsspecialist (Allround Schoonheidsspecialist)

    Opleidingscode 91200
  • Schoonheidsspecialist (Allround schoonheidsspecialist)

    Opleidingscode 95510
  • Allround schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 95745

Servicemedewerker gebouwen (Afbouw, hout en onderhoud)

Opleidingscode 25792
Erkenningsdatum 24 april 2018
Niveau 2

B1-K1

Opnemen en vaststellen van werkzaamheden

  • B1-K1-W1Voorbereiden van opnamewerkzaamheden
  • B1-K1-W2Opnemen situatie ter plaatse

B1-K2

Verrichten van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouwonderdelen en omgeving

  • B1-K2-W1Voorbereiden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving
  • B1-K2-W10Afronden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving
  • B1-K2-W2Opsporen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen en bouwkundige gebreken
  • B1-K2-W3Geschikt maken gebouw(onder)deel voor uit te voeren werk
  • B1-K2-W4Verrichten van preventief onderhoud aan elektrotechnische en werktuigkundige installatie
  • B1-K2-W5Verrichten van preventief onderhoud aan gebouw, interieur en terrein
  • B1-K2-W6Verhelpen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen
  • B1-K2-W7Verhelpen van bouwkundige gebreken
  • B1-K2-W8Verrichten van modificaties aan elektrotechnische en werktuigkundige installaties
  • B1-K2-W9Verrichten van modificaties aan gebouw, interieur en terrein

Equivalenten van deze opleiding

  • Onderhoud- en verbouwbedrijf

    Opleidingscode 22031
  • Onderhoud- en verbouwbedrijf

    Opleidingscode 23010
  • Onderhoud- en verbouwbedrijf

    Opleidingscode 23315
  • Servicemedewerker gebouwen

    Opleidingscode 25024
  • Afbouw, hout en onderhoud

    Opleidingscode 79010
  • Onderhoud- en Verbouwbedrijf (Servicemedewerker Gebouwen)

    Opleidingscode 92180
  • Onderhoud- en verbouwbedrijf

    Opleidingscode 95270

Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25608
Erkenningsdatum 25 april 2018
Niveau 4

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P2-K1

Voert beheerstaken uit

  • P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
  • P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
  • P2-K1-W3Beheert financiën
  • P2-K1-W4Stemt af met het management

P2-K2

Geeft leiding

  • P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
  • P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlener

    Opleidingscode 22183
  • Facilitair leidinggeven

    Opleidingscode 23083
  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 25175
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 91320
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)

    Opleidingscode 94180
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 95750

Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25649
Erkenningsdatum 5 november 2018
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P2-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P2-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P2-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P2-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

    Opleidingscode 25353
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality

    Opleidingscode 25354
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker)

    Opleidingscode 90621
  • Frontofficemedewerker (Receptionist)

    Opleidingscode 90622
  • Aqua & leisure host

    Opleidingscode 90630
  • Commercieel medewerker reizen

    Opleidingscode 90650
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating)

    Opleidingscode 90651
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen)

    Opleidingscode 90652
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen)

    Opleidingscode 90653
  • Leisure & hospitality host

    Opleidingscode 90670
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Reizen (Verkoper reizen)

    Opleidingscode 94090
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)

    Opleidingscode 94120

Gezel schilder (Afbouw, hout en onderhoud)

Opleidingscode 25588
Erkenningsdatum 30 september 2019
Niveau 3

B1-K1

Voert schilderwerk en aanverwante werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Bereidt ondergronden voor
  • B1-K1-W3Voert werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Levert werkzaamheden op

P2-K1

Voert praktische projectleiding uit

  • P2-K1-W1Bereidt project voor
  • P2-K1-W2Stuurt medewerker(s) aan
  • P2-K1-W3Begeleidt leerlingen/nieuwe medewerkers
  • P2-K1-W4Bewaakt kwaliteit en voortgang project
  • P2-K1-W5Levert project op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker schilderen

    Opleidingscode 22037
  • Schilderen

    Opleidingscode 23024
  • Schilderen

    Opleidingscode 23236
  • Gezel schilder

    Opleidingscode 25029
  • Afbouw, hout en onderhoud

    Opleidingscode 79010
  • Medewerker schilderen

    Opleidingscode 91460
  • Medewerker schilderen (Gezel schilder aankomend voorman)

    Opleidingscode 91461
  • Medewerker schilderen (Gezel schilder afwerking van interieurs)

    Opleidingscode 91462
  • Medewerker schilderen (Gezel schilder totaalonderhoud)

    Opleidingscode 91463
  • Gezel schilder

    Opleidingscode 95684

Marketing & Communication Specialist (Economie en administratie)

Opleidingscode 25727
Erkenningsdatum 19 juni 2024
Niveau 4

B1-K1

Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening

  • B1-K1-W1Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging

P6-K1

Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten

  • P6-K1-W1Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3Voert marktonderzoeken uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 22166
  • Marketing, communicatie en evenementen

    Opleidingscode 23067
  • Business Services

    Opleidingscode 23296
  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 25148
  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 90530
  • Medewerker marketing en communicatie (Assistent communicatiemedewerker)

    Opleidingscode 90531
  • Medewerker marketing en communicatie (Marketing medewerker)

    Opleidingscode 90532

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 20 september 2019
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

VMBO - Horeca, bakkerij en recreatie (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)

Opleidingscode 19025
Erkenningsdatum 19 mei 2025

VMBO

- Horeca, bakkerij en recreatie

  • VMBO- Horeca, bakkerij en recreatie

Equivalenten van deze opleiding

  • VMBO - Voedsel, groen en gastvrijheid

    Opleidingscode 19005

Assistent bouwen, wonen en onderhoud (Entree)

Opleidingscode 25740
Erkenningsdatum 9 juli 2021
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P4-K1

Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud

  • P4-K1-W1Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

Equivalenten van deze opleiding

  • Assistent bouw en infra

    Opleidingscode 22000
  • Assistent houtbranche

    Opleidingscode 22018
  • Assistent afbouw

    Opleidingscode 22027
  • Assistent schilderen / industriële lakverwerking

    Opleidingscode 22034
  • Assistent schoonmaak

    Opleidingscode 22040
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent bouwen, wonen en onderhoud

    Opleidingscode 25250
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent schilderen / industriele lakverwerking

    Opleidingscode 91440
  • Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter)

    Opleidingscode 91441
  • Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent metaalconserveerder)

    Opleidingscode 91442
  • Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent poedercoater)

    Opleidingscode 91443
  • Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent schilder)

    Opleidingscode 91444
  • Assistent schilderen / industriele lakverwerking (Assistent lakspuiter)

    Opleidingscode 91445
  • Assistent bouw en infra (Assistent bouw en infra)

    Opleidingscode 92090
  • Assistent houtbranche

    Opleidingscode 94560
  • Assistent schoonmaak

    Opleidingscode 95550
  • Assistent afbouw

    Opleidingscode 95560
  • Assistent bouwen, wonen en onderhoud

    Opleidingscode 95771
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390

Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf (Afbouw, hout en onderhoud)

Opleidingscode 25791
Erkenningsdatum 30 september 2019
Niveau 3

B1-K1

Opnemen en vaststellen van werkzaamheden

  • B1-K1-W1Voorbereiden van opnamewerkzaamheden
  • B1-K1-W2Opnemen situatie ter plaatse

B1-K2

Verrichten van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouwonderdelen en omgeving

  • B1-K2-W1Voorbereiden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving
  • B1-K2-W10Afronden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving
  • B1-K2-W2Opsporen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen en bouwkundige gebreken
  • B1-K2-W3Geschikt maken gebouw(onder)deel voor uit te voeren werk
  • B1-K2-W4Verrichten van preventief onderhoud aan elektrotechnische en werktuigkundige installatie
  • B1-K2-W5Verrichten van preventief onderhoud aan gebouw, interieur en terrein
  • B1-K2-W6Verhelpen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen
  • B1-K2-W7Verhelpen van bouwkundige gebreken
  • B1-K2-W8Verrichten van modificaties aan elektrotechnische en werktuigkundige installaties
  • B1-K2-W9Verrichten van modificaties aan gebouw, interieur en terrein

P2-K1

Organiseren van projectwerkzaamheden

  • P2-K1-W1Inplannen van uit te voeren werk
  • P2-K1-W2Organiseren materialen en middelen
  • P2-K1-W3Bewaken van voortgang en kwaliteit werkzaamheden
  • P2-K1-W4Afronden van werkzaamheden

Equivalenten van deze opleiding

  • Onderhoud- en verbouwbedrijf

    Opleidingscode 22031
  • Onderhoud- en verbouwbedrijf

    Opleidingscode 23010
  • Onderhoud- en verbouwbedrijf

    Opleidingscode 23315
  • Allround vakkracht onderhoud- en klussenbedrijf

    Opleidingscode 25023
  • Afbouw, hout en onderhoud

    Opleidingscode 79010
  • Onderhoud- en Verbouwbedrijf (Allround Ondernemer Klussenbedrijf)

    Opleidingscode 92190
  • Onderhoud- en verbouwbedrijf

    Opleidingscode 95270
  • Onderhoud- en verbouwbedrijf (Bouwkundig onderhoudsmedewerker)

    Opleidingscode 95271
  • Onderhoud- en verbouwbedrijf (Allround ondernemer klussenbedrijf)

    Opleidingscode 95272

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Hotel Jakarta.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken