Bedrijf

Hullie in Uden

5 stages
Leerbedrijf ID 100147228
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Pret- en themaparken

HI
Hullie in Uden

Telefoonnummer: +31413257534
Contact persoon:
Anja van den Broek

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • AB

    Anja van den Broek

Wij mogen opleiden tot:

VMBO - Horeca, bakkerij en recreatie (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)

Opleidingscode 19025
Erkenningsdatum 18 december 2018

VMBO

- Horeca, bakkerij en recreatie

  • VMBO- Horeca, bakkerij en recreatie

Equivalenten van deze opleiding

  • VMBO - Voedsel, groen en gastvrijheid

    Opleidingscode 19005

Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25648
Erkenningsdatum 30 januari 2009
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P1-K1

Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden

  • P1-K1-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • P1-K1-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • P1-K1-W3Begeleidt activiteiten
  • P1-K1-W4Rondt de activiteit af
  • P1-K1-W5Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
  • P1-K1-W6Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie

Equivalenten van deze opleiding

  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

    Opleidingscode 25353
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality

    Opleidingscode 25354
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Aqua & leisure host

    Opleidingscode 90630
  • Leisure & hospitality host

    Opleidingscode 90670
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure host)

    Opleidingscode 93240
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)

    Opleidingscode 94120

Medewerker sport en recreatie (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25961
Erkenningsdatum 1 juli 2008
Niveau 2

B1-K1

Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden

P3-K1

Assisteert bij sportieve en recreatieve activiteiten en evenementen

  • P3-K1-W1Assisteert bij de praktische uitvoering van sportieve en recreatieve activiteiten
  • P3-K1-W2Begeleidt deelnemers
  • P3-K1-W3Houdt toezicht
  • P3-K1-W4Assisteert bij de uitgifte en beheer van producten/diensten

Equivalenten van deze opleiding

  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 22170
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23385
  • Medewerker sport en recreatie 

    Opleidingscode 25500
  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 91380
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure assistant)

    Opleidingscode 94080
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality assistant)

    Opleidingscode 94110
  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 95300

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 23 mei 2014
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Leidinggevende leisure & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25646
Erkenningsdatum 24 juni 2020
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P3-K1

Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden

  • P3-K1-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • P3-K1-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • P3-K1-W3Begeleidt activiteiten
  • P3-K1-W4Rondt de activiteit af
  • P3-K1-W5Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
  • P3-K1-W6Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie

P3-K2

Geeft leiding

  • P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P3-K2-W3Voert formele gesprekken

P3-K3

Voert beheerstaken uit

  • P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
  • P3-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 5 juli 2022
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Hullie in Uden.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken