Bedrijf

Landal Stroombroek en Palestra Stroombroek

Leerbedrijf ID 100141722
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen

LS
Landal Stroombroek en Palestra Stroombroek

Handig om te weten

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • AV

    Arno Valen

  • KS

    Kevin van der Steen

  • WB

    Wendy Buiting

Wij mogen opleiden tot:

Luchtvaartdienstverlener (Transport, scheepvaart en logistiek)

Opleidingscode 27040
Erkenningsdatum 9 september 2020
Niveau 4

B1-K1

Verleent service aan passagiers/gasten

  • B1-K1-W1Verleent service aan passagiers/gasten
  • B1-K1-W2Draagt zorg voor de veiligheid van passagiers/gasten en collega’s
  • B1-K1-W3Werkt aan professionele (team)ontwikkeling

B1-K2

Begeleidt passagiers op de luchthaven

  • B1-K2-W1Assisteert en begeleidt passagiers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W2Handelt bagage af
    Niet uitvoerbaar

B1-K3

Begeleidt passagiers in het vliegtuig

  • B1-K3-W1Bereidt de vlucht voor
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W2Begeleidt vanuit het vliegtuig het in- en uitstappen van de passagiers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W3Begeleidt en verzorgt passagiers tijdens de vlucht
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W4Rondt cabinewerkzaamheden af
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 22129
  • Dienstverlening in de luchtvaart

    Opleidingscode 23139
  • Dienstverlening in de luchtvaart

    Opleidingscode 23260
  • Dienstverlening in de luchtvaart

    Opleidingscode 23416
  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 25363
  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 25636
  • Transport, scheepvaart en logistiek

    Opleidingscode 79070
  • Luchtvaartdienstverlener

    Opleidingscode 91850

VMBO - Horeca, bakkerij en recreatie (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)

Opleidingscode 19025
Erkenningsdatum 9 september 2020

VMBO

- Horeca, bakkerij en recreatie

  • VMBO- Horeca, bakkerij en recreatie

Equivalenten van deze opleiding

  • VMBO - Voedsel, groen en gastvrijheid

    Opleidingscode 19005

Leidinggevende van een team/afdeling/project (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 27047
Erkenningsdatum 29 oktober 2018
Niveau 4

B1-K1

Geeft leiding aan medewerkers/projecten

  • B1-K1-W1Onderzoekt en ontwikkelt de eigen leiderschapsstijl
  • B1-K1-W2Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • B1-K1-W3Wisselt informatie uit in werkbespreking
  • B1-K1-W4Communiceert met in- en externe samenwerkingspartners
  • B1-K1-W5Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K1-W6Bewaakt de voortgang van de werkuitvoering

P1-K1

Levert een bijdrage aan het personeelsbeleid

  • P1-K1-W1Adviseert over de personeelsbehoefte en ondersteunt bij werving- en selectieactiviteiten
  • P1-K1-W2Ondersteunt bij personeelsadministratie en persoonlijk ontwikkelingsplannen
  • P1-K1-W3Ondersteunt in de cyclus van beoordelen en ontwikkelen

Equivalenten van deze opleiding

  • Contactcenter teamleider

    Opleidingscode 22165
  • Leidinggeven op basis van vakmanschap

    Opleidingscode 23075
  • Leidinggeven op basis van vakmanschap

    Opleidingscode 23208
  • Leidinggeven op basis van vakmanschap

    Opleidingscode 23422
  • Leidinggevende team/afdeling/project

    Opleidingscode 25160
  • Leidinggevende team/afdeling/project

    Opleidingscode 25528
  • Handel en ondernemerschap

    Opleidingscode 79080
  • Contactcenter teamleider

    Opleidingscode 93860

Leidinggevende international hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25842
Erkenningsdatum 14 juli 2021
Niveau 4

B1-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • B1-K1-W1Ontvangt en informeert/adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2Neemt bestelling op en serveert deze
  • B1-K1-W3Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W4Creëert en bewaakt sfeer
  • B1-K1-W5Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan

B1-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • B1-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • B1-K2-W2Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker in
  • B1-K2-W3Verleent service aan gasten/klanten/reizigers/bezoekers tijdens hun verblijf
  • B1-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • B1-K2-W5Checkt de gast/klant/reiziger/bezoeker uit

B1-K3

Treedt op als aanspreekpunt voor gasten/klanten/reizigers/bezoekers

  • B1-K3-W1Informeert en adviseert de gast/klant/reiziger/bezoeker
  • B1-K3-W2Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K3-W3Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K3-W4Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K4

Realiseert commercieel aanbod

  • B1-K4-W1Werft gasten/klanten/reizigers/bezoekers en opdrachten
  • B1-K4-W2Promoot producten en diensten
  • B1-K4-W3Stelt een passend aanbod op
  • B1-K4-W4Maakt een prijsberekening bij het aanbod

B1-K5

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K5-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K5-W2Plant en verdeelt werkzaamheden
  • B1-K5-W3Begroot financiën
  • B1-K5-W4Bewaakt financiën
  • B1-K5-W5Begeleidt en stuurt medewerkers aan
  • B1-K5-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • International hospitality

    Opleidingscode 23340
  • Leidinggevende international hospitality

    Opleidingscode 26008

Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25843
Erkenningsdatum 14 juli 2021
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten

B1-K2

Voert administratieve processen uit

  • B1-K2-W1Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij

B1-K3

Organiseert en voert activiteiten uit

  • B1-K3-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4Rondt de activiteit af

B1-K4

Werkt in de gastvrijheidsbranche

  • B1-K4-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8Voert afrondende werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Hospitality

    Opleidingscode 23341
  • Allround hospitality medewerker

    Opleidingscode 26012

Zelfstandig medewerker leisure & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25648
Erkenningsdatum 15 februari 2010
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P1-K1

Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden

  • P1-K1-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • P1-K1-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • P1-K1-W3Begeleidt activiteiten
  • P1-K1-W4Rondt de activiteit af
  • P1-K1-W5Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
  • P1-K1-W6Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie

Equivalenten van deze opleiding

  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

    Opleidingscode 25353
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality

    Opleidingscode 25354
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Aqua & leisure host

    Opleidingscode 90630
  • Leisure & hospitality host

    Opleidingscode 90670
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure host)

    Opleidingscode 93240
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)

    Opleidingscode 94120

Leidinggevende leisure & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25646
Erkenningsdatum 15 februari 2010
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P3-K1

Organiseert activiteiten en ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden

  • P3-K1-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • P3-K1-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • P3-K1-W3Begeleidt activiteiten
  • P3-K1-W4Rondt de activiteit af
  • P3-K1-W5Draagt bij aan een veilig en aangenaam verblijf op een recreatiebedrijf/op locatie
  • P3-K1-W6Ondersteunt bij voorkomende werkzaamheden op een recreatiebedrijf/op locatie

P3-K2

Geeft leiding

  • P3-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P3-K2-W3Voert formele gesprekken

P3-K3

Voert beheerstaken uit

  • P3-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
  • P3-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 1 september 2005
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25608
Erkenningsdatum 14 november 2006
Niveau 4

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P2-K1

Voert beheerstaken uit

  • P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
  • P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
  • P2-K1-W3Beheert financiën
  • P2-K1-W4Stemt af met het management

P2-K2

Geeft leiding

  • P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
  • P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlener

    Opleidingscode 22183
  • Facilitair leidinggeven

    Opleidingscode 23083
  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 25175
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 91320
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)

    Opleidingscode 94180
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 95750

Leidinggevende keuken (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25181
Erkenningsdatum 25 april 2022
Niveau 4

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P4-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P4-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit

P4-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3Begroot financiën
  • P4-K2-W4Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 90687
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 93360
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Leidinggevende keuken)

    Opleidingscode 95102

Pedicure (Uiterlijke verzorging)

Opleidingscode 25694
Erkenningsdatum 20 maart 2004
Niveau 3

B1-K1

Een pedicurebehandeling uitvoeren

  • B1-K1-W1Bereidt pedicurebehandeling voor en ontvangt cliënt
  • B1-K1-W2Maakt behandelplan op basis van anamnese en voetonderzoek
  • B1-K1-W3Voert een pedicurebehandeling uit
  • B1-K1-W4Adviseert en bevordert de verkoop van producten
  • B1-K1-W5Rondt pedicurebehandeling af en evalueert

B1-K2

Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap

  • B1-K2-W1Maakt een ondernemingsplan
  • B1-K2-W2Kiest een vorm voor ondernemen
  • B1-K2-W3Ontwikkelt bedrijfsprocessen en bereidt bedrijfsvoering voor
  • B1-K2-W4Ontwikkelt een marketingstrategie

Equivalenten van deze opleiding

  • Pedicure

    Opleidingscode 22174
  • Voetzorg

    Opleidingscode 23160
  • Voetzorg

    Opleidingscode 23283
  • Pedicure

    Opleidingscode 25406
  • Uiterlijke verzorging

    Opleidingscode 79110
  • Pedicure

    Opleidingscode 94430
  • Pedicure

    Opleidingscode 95744

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 1 december 2010
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25649
Erkenningsdatum 26 januari 2022
Niveau 3

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P2-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P2-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P2-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P2-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Zelfstandig medewerker leisure & hospitality

    Opleidingscode 25353
  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality

    Opleidingscode 25354
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Frontofficemedewerker (Informatiemedewerker)

    Opleidingscode 90621
  • Frontofficemedewerker (Receptionist)

    Opleidingscode 90622
  • Aqua & leisure host

    Opleidingscode 90630
  • Commercieel medewerker reizen

    Opleidingscode 90650
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper touroperating)

    Opleidingscode 90651
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper vakantiereizen)

    Opleidingscode 90652
  • Commercieel medewerker reizen (Verkoper zakenreizen)

    Opleidingscode 90653
  • Leisure & hospitality host

    Opleidingscode 90670
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Reizen (Verkoper reizen)

    Opleidingscode 94090
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality host)

    Opleidingscode 94120

Medewerker sport en recreatie (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25961
Erkenningsdatum 7 november 2005
Niveau 2

B1-K1

Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden

P3-K1

Assisteert bij sportieve en recreatieve activiteiten en evenementen

  • P3-K1-W1Assisteert bij de praktische uitvoering van sportieve en recreatieve activiteiten
  • P3-K1-W2Begeleidt deelnemers
  • P3-K1-W3Houdt toezicht
  • P3-K1-W4Assisteert bij de uitgifte en beheer van producten/diensten

Equivalenten van deze opleiding

  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 22170
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23385
  • Medewerker sport en recreatie 

    Opleidingscode 25500
  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 91380
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure assistant)

    Opleidingscode 94080
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality assistant)

    Opleidingscode 94110
  • Sport- en bewegingsbegeleider

    Opleidingscode 95300

Allround Schoonheidsspecialist (Uiterlijke verzorging)

Opleidingscode 25907
Erkenningsdatum 25 februari 2013
Niveau 4

B1-K1

Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren

  • B1-K1-W1Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
  • B1-K1-W2Voert een gezichtsbehandeling uit
  • B1-K1-W3Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
  • B1-K1-W4Voert een lichaamsbehandeling uit
  • B1-K1-W5Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten

B1-K2

Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap

  • B1-K2-W1Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
  • B1-K2-W2Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
  • B1-K2-W3Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming

P2-K1

Een specialistische schoonheidsbehandeling uitvoeren

  • P2-K1-W1Voert een anti-agingbehandeling uit
  • P2-K1-W2Voert een acnebehandeling uit
  • P2-K1-W3Voert een bindweefselmassage uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 22173
  • Schoonheidsverzorging

    Opleidingscode 23159
  • Schoonheidsverzorging

    Opleidingscode 23365
  • Allround Schoonheidspecialist

    Opleidingscode 25403
  • Uiterlijke verzorging

    Opleidingscode 79110
  • Schoonheidsspecialist (Allround Schoonheidsspecialist)

    Opleidingscode 91200
  • Schoonheidsspecialist (Allround schoonheidsspecialist)

    Opleidingscode 95510
  • Allround schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 95745

Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)

Opleidingscode 25647
Erkenningsdatum 7 juni 2016
Niveau 4

B1-K1

Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten

B1-K2

Voert administratieve en financiële processen uit

  • B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
  • B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
  • B1-K2-W3Houdt de administratie bij
  • B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening

P4-K1

Realiseert commercieel aanbod

  • P4-K1-W1Promoot producten en diensten
  • P4-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
  • P4-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod

P4-K2

Geeft leiding

  • P4-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
  • P4-K2-W3Voert formele gesprekken

P4-K3

Voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
  • P4-K3-W3Bewaakt financiën

Equivalenten van deze opleiding

  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 22184
  • Leisure & hospitality

    Opleidingscode 22187
  • Travel, leisure & hospitality

    Opleidingscode 23134
  • Travel, Leisure & Hospitality

    Opleidingscode 23264
  • Leidinggevende leisure & hospitality

    Opleidingscode 25351
  • Leidinggevende travel & hospitality

    Opleidingscode 25352
  • Toerisme en recreatie

    Opleidingscode 79130
  • Front officemedewerker

    Opleidingscode 90620
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 90681
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 90684
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 90688
  • Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)

    Opleidingscode 93330
  • Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)

    Opleidingscode 93350
  • Frontofficemedewerker

    Opleidingscode 94070
  • Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)

    Opleidingscode 94071
  • Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)

    Opleidingscode 94072
  • Reizen (Manager verkoop reizen)

    Opleidingscode 94100
  • Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)

    Opleidingscode 94130

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 1 juni 2012
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25609
Erkenningsdatum 25 april 2022
Niveau 3

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P1-K1

Organiseert de werkzaamheden

  • P1-K1-W1Stemt af met de leidinggevende
  • P1-K1-W2Plant werkzaamheden
  • P1-K1-W3Bewaakt het budget en te behalen doelen
  • P1-K1-W4Werkt met lerende medewerkers en stagiairs

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247

Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25170
Erkenningsdatum 1 september 2014
Niveau 4

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P4-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad

P4-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P4-K2-W1Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3Selecteert dranken
  • P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen

P4-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4Begroot financiën
  • P4-K3-W5Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.

    Opleidingscode 90680
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 90686
  • Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)

    Opleidingscode 90689
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)

    Opleidingscode 94161

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 13 maart 2017
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Schoonheidsspecialist (Uiterlijke verzorging)

Opleidingscode 25906
Erkenningsdatum 20 maart 2004
Niveau 3

B1-K1

Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren

  • B1-K1-W1Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
  • B1-K1-W2Voert een gezichtsbehandeling uit
  • B1-K1-W3Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
  • B1-K1-W4Voert een lichaamsbehandeling uit
  • B1-K1-W5Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten

B1-K2

Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap

  • B1-K2-W1Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
  • B1-K2-W2Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
  • B1-K2-W3Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming

Equivalenten van deze opleiding

  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 22173
  • Schoonheidsverzorging

    Opleidingscode 23159
  • Schoonheidsverzorging

    Opleidingscode 23365
  • Schoonheidspecialist

    Opleidingscode 25404
  • Uiterlijke verzorging

    Opleidingscode 79110
  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 91190
  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 95500
  • Schoonheidsspecialist

    Opleidingscode 95746

Assistent dienstverlening (Entree)

Opleidingscode 25741
Erkenningsdatum 2 februari 2021
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P2-K1

Voert ondersteunende werkzaamheden uit

  • P2-K1-W1Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3Staat derden te woord en verwijst hen door

Equivalenten van deze opleiding

  • Zorghulp

    Opleidingscode 22188
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent dienstverlening en zorg

    Opleidingscode 25251
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Zorghulp

    Opleidingscode 91420
  • Assistent dienstverlening en zorg

    Opleidingscode 95769
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390

Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25959
Erkenningsdatum 26 april 2017
Niveau 2

B1-K1

Voert dienstverlenende werkzaamheden uit

  • B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
  • B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
  • B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
  • B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden

P1-K1

Voert facilitaire werkzaamheden uit

  • P1-K1-W1Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
  • P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit
  • P1-K1-W3Voert cateringwerkzaamheden uit
  • P1-K1-W4Voert administratieve werkzaamheden uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23189
  • Dienstverlening

    Opleidingscode 23385
  • Medewerker facilitaire dienstverlening 

    Opleidingscode 25499
  • Facilitair medewerker

    Opleidingscode 91330
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker)

    Opleidingscode 94170
  • Facilitair medewerker

    Opleidingscode 95751

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 2 februari 2021
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 1 september 2002
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Landal Stroombroek en Palestra Stroombroek.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken