Bedrijf
Laurentius Ziekenhuis, Facilitair Services
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Algemene ziekenhuizen
Aanvullende informatie
Wij mogen opleiden tot:
Assistent dienstverlening (Entree)
Assistent dienstverlening (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P2-K1
Voert ondersteunende werkzaamheden uit
- P2-K1-W1Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
- P2-K1-W2Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
- P2-K1-W3Staat derden te woord en verwijst hen door
Equivalenten van deze opleiding
Zorghulp
Opleidingscode 22188Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent dienstverlening en zorg
Opleidingscode 25251AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Zorghulp
Opleidingscode 91420Assistent dienstverlening en zorg
Opleidingscode 95769Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390
Voeding- en leefstijladviseur (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Voeding- en leefstijladviseur (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Adviseren, informeren en ontwikkelen op het gebied van voeding, voedsel en leefstijl
- B1-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de opdrachtgever
- B1-K1-W2Adviseert opdrachtgever/cliënt bij vragen over voedsel, voeding en leefstijl
- B1-K1-W3Geeft voorlichting en informatie over voedsel, voeding en leefstijl in relatie tot gezondheid
- B1-K1-W4Ontwikkelt en verbetert gerechten of menu’s
B1-K2
Begeleiden bij een gedragsverandering op het gebied van voeding en leefstijl
- B1-K2-W1Stelt de beginsituatie en doelstellingen van de cliënt/deelnemer vast
- B1-K2-W2Stelt een voeding- en leefstijlprogramma op
- B1-K2-W3Begeleidt en coacht de cliënt/deelnemer
- B1-K2-W4Evalueert het uitgevoerde voeding- en leefstijlprogramma
Equivalenten van deze opleiding
Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23346Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23396Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 25848Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 26024
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P2-K1
Productieproces beheersen
- P2-K1-W1Bereidt voedingsproductie voorNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W2Bedient en regelt productieapparatuurNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt verstoringenNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W4Bewaakt planning en houdt toezichtNiet uitvoerbaar
- P2-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebiedNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding
Opleidingscode 23392Vakbekwaam medewerker voeding en technologie
Opleidingscode 25461Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Allround operator (Allround voedingsoperator)
Opleidingscode 97340Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541
Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)
Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
- B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
P1-K1
Organiseert de werkzaamheden
- P1-K1-W1Stemt af met de leidinggevende
- P1-K1-W2Plant werkzaamheden
- P1-K1-W3Bewaakt het budget en te behalen doelen
- P1-K1-W4Werkt met lerende medewerkers en stagiairs
Equivalenten van deze opleiding
Facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 23247
Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Medewerker voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P1-K1
Productieproces uitvoeren
- P1-K1-W1Bereidt voedingsproductie voorNiet uitvoerbaar
- P1-K1-W2Bedient productieapparatuurNiet uitvoerbaar
- P1-K1-W3Verricht eenvoudige onderhoudswerkzaamhedenNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding
Opleidingscode 23392Medewerker voeding en technologie
Opleidingscode 25460Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Operator (Voedingsoperator)
Opleidingscode 97380Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)
Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
- B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
P2-K1
Voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
- P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
- P2-K1-W3Beheert financiën
- P2-K1-W4Stemt af met het management
P2-K2
Geeft leiding
- P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
- P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Facilitaire dienstverlener
Opleidingscode 22183Facilitair leidinggeven
Opleidingscode 23083Facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 23247Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 25175Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 91320Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)
Opleidingscode 94180Facilitair leidinggevende
Opleidingscode 95750
Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakexpert voeding en voorlichting (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedsel
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselveiligheid
- B1-K1-W3Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
P5-K1
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W1Oriënteert zich op de vraag van de klant
- P5-K1-W2Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
- P5-K1-W3Presenteert voedingsinformatie
- P5-K1-W4Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
- P5-K1-W5Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding- en leefstijladvies
Opleidingscode 23396Voeding- en leefstijladviseur
Opleidingscode 25848Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541
Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P4-K1
Kwaliteitszorg uitvoeren
- P4-K1-W1Voert kwaliteitsonderzoek uitNiet uitvoerbaar
- P4-K1-W2Bewaakt de kwaliteit van de productieNiet uitvoerbaar
- P4-K1-W3Organiseert productoptimalisatie of -vernieuwingNiet uitvoerbaar
- P4-K1-W4Communiceert over nieuwe en gewijzigde proceduresNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding
Opleidingscode 23228Voeding
Opleidingscode 23392Vakexpert voeding en kwaliteit
Opleidingscode 25462Vakexpert voeding en kwaliteit
Opleidingscode 25569Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Voedsel, natuur en leefomgeving
Opleidingscode 79160Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker)
Opleidingscode 97213Kwaliteitscoordinator
Opleidingscode 97520Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541Voedingsmanagement (Manager voeding)
Opleidingscode 97542
Vakexpert voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
Vakexpert voeding, technologie en techniek (Voedsel, natuur en leefomgeving)
B1-K1
Zorgdragen voor voedingsproductie
- B1-K1-W1Draagt zorg voor de bewerking en productie van voeding
- B1-K1-W2Draagt zorg voor voedselkwaliteit
- B1-K1-W3Draagt zorg voor voedselveiligheid en hygiëne
- B1-K1-W4Controleert meetgegevens
P3-K1
Productieproces optimaliseren
- P3-K1-W1Bereidt voedingsproductie voorNiet uitvoerbaar
- P3-K1-W2Bedient en bewaakt productieapparatuur
- P3-K1-W3Verricht eerstelijnsonderhoud en verhelpt eerstelijnsstoringen
- P3-K1-W4Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamhedenNiet uitvoerbaar
- P3-K1-W5Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebiedNiet uitvoerbaar
- P3-K1-W6Organiseert procesoptimalisatieNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Kwaliteitsmanagement voeding
Opleidingscode 22205Voedingsmanagement
Opleidingscode 22206Voeding
Opleidingscode 23173Voeding
Opleidingscode 23392Vakexpert voeding en technologie
Opleidingscode 25463Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I)
Opleidingscode 79150Food manager
Opleidingscode 97540Voedingsmanagement (Voedingsspecialist)
Opleidingscode 97541Voedingsmanagement (Manager voeding)
Opleidingscode 97542