Bedrijf
Loetje Zuidas
Leerbedrijf ID 100485065
Leiden vaak op
Soort bedrijf
Restaurants
LZ
Loetje Zuidas
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Assistent dienstverlening (Entree)
Assistent dienstverlening (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P2-K1
Voert ondersteunende werkzaamheden uit
- P2-K1-W1Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
- P2-K1-W2Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
- P2-K1-W3Staat derden te woord en verwijst hen door
Equivalenten van deze opleiding
Zorghulp
Opleidingscode 22188Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent dienstverlening en zorg
Opleidingscode 25251AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Zorghulp
Opleidingscode 91420Assistent dienstverlening en zorg
Opleidingscode 95769Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
Leidinggevende bediening (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P4-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4Beheert de opslag van de voorraad
P4-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1Verzamelt informatie
- P4-K2-W2Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3Selecteert dranken
- P4-K2-W4Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
P4-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4Begroot financiën
- P4-K3-W5Bewaakt financiën
- P4-K3-W6Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7Voert intern formele gesprekken
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk.
Opleidingscode 90680Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 90686Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Shiftleader)
Opleidingscode 90689Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160Medewerker bediening/cafe-bar (Leidinggevende bediening)
Opleidingscode 94161