Bedrijf

Pakhuis Evenementen & Morshuis Zalencentrum

Leerbedrijf ID 100151520
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Restaurants

PE
Pakhuis Evenementen & Morshuis Zalencentrum

Aanvullende informatie

Contactpersonen

  • EM

    Edward Morshuis

  • MM

    Marc Morshuis

Wij mogen opleiden tot:

Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25609
Erkenningsdatum 30 juni 2020
Niveau 3

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P1-K1

Organiseert de werkzaamheden

  • P1-K1-W1Stemt af met de leidinggevende
  • P1-K1-W2Plant werkzaamheden
  • P1-K1-W3Bewaakt het budget en te behalen doelen
  • P1-K1-W4Werkt met lerende medewerkers en stagiairs
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247

Ondernemer handel (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 25880
Erkenningsdatum 9 februari 2023
Niveau 4

B1-K1

Profileert zichzelf als ondernemer

  • B1-K1-W1Bereidt zich op ondernemen voor
  • B1-K1-W2Onderzoekt de markt
  • B1-K1-W3Ontwikkelt een ondernemersconcept

B1-K2

Ontwikkelt een business model

  • B1-K2-W1Selecteert het klantsegment en de waardepropositie van de onderneming
  • B1-K2-W2Kiest de kanalen en klantrelaties van de onderneming
  • B1-K2-W3Maakt een financieel plan voor de onderneming
  • B1-K2-W4Kiest een vorm voor ondernemen
  • B1-K2-W5Zet een zakelijk netwerk op
  • B1-K2-W6Construeert een business model

B1-K3

Voert operationele processen in een handelsonderneming uit

  • B1-K3-W1Koopt producten in
  • B1-K3-W2Verkoopt producten
  • B1-K3-W3Voert logistieke processen uit
  • B1-K3-W4Voert marketing- en communicatieprocessen uit
  • B1-K3-W5Voert financiële en administratieve processen uit
  • B1-K3-W6Maakt een operationeel plan voor de onderneming

B1-K4

Ontwikkelt zich in het ondernemen

  • B1-K4-W1Volgt trends en ontwikkelingen in het vakgebied en de markt
  • B1-K4-W2Reflecteert op de eigen werkzaamheden in relatie tot de ondernemersvaardigheden

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer detailhandel

    Opleidingscode 22147
  • Ondernemerschap retail

    Opleidingscode 23079
  • Ondernemerschap handel

    Opleidingscode 23355
  • Ondernemer retail

    Opleidingscode 25166
  • Handel en ondernemerschap

    Opleidingscode 79080
  • Ondernemer detailhandel

    Opleidingscode 90290

Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)

Opleidingscode 25749
Erkenningsdatum 14 maart 2014
Niveau 4

B1-K1

Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij

  • B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
  • B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
  • B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
  • B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
  • B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever
    Niet uitvoerbaar

B1-K2

Organiseert evenement en evenementpromotie

  • B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
  • B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
  • B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
  • B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
  • B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement

B1-K3

Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement

  • B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
  • B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af
    Niet uitvoerbaar

B1-K4

Rondt het evenement af

  • B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
  • B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 22166
  • Marketing, communicatie en evenementen

    Opleidingscode 23067
  • Evenementenorganisatie

    Opleidingscode 23302
  • Medewerker evenementenorganisatie

    Opleidingscode 25147
  • Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)

    Opleidingscode 90533
  • Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)

    Opleidingscode 90534

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 7 oktober 2021
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Facilitair leidinggevende (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25608
Erkenningsdatum 26 januari 2015
Niveau 4

B1-K1

Verricht facilitaire werkzaamheden

  • B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
  • B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af

P2-K1

Voert beheerstaken uit

  • P2-K1-W1Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
  • P2-K1-W2Voert contractbeheer uit
  • P2-K1-W3Beheert financiën
  • P2-K1-W4Stemt af met het management

P2-K2

Geeft leiding

  • P2-K2-W1Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W3Voert gesprekken met medewerkers
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Facilitaire dienstverlener

    Opleidingscode 22183
  • Facilitair leidinggeven

    Opleidingscode 23083
  • Facilitaire dienstverlening

    Opleidingscode 23247
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 25175
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 91320
  • Facilitaire dienstverlener (Facilitaire leidinggevende)

    Opleidingscode 94180
  • Facilitair leidinggevende

    Opleidingscode 95750

Retailspecialist (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 25809
Erkenningsdatum 9 februari 2023
Niveau 3

B1-K1

Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming

B1-K2

Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit

  • B1-K2-W1Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W4Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5Doet operationele verbetervoorstellen

Equivalenten van deze opleiding

  • Verkoopspecialist

    Opleidingscode 22144
  • Advies en leiding in de verkoop

    Opleidingscode 23070
  • Advies en leiding in de verkoop

    Opleidingscode 23195
  • Retail advies

    Opleidingscode 23325
  • Eerste verkoper

    Opleidingscode 25153
  • Verkoopadviseur

    Opleidingscode 25154
  • Verkoopspecialist

    Opleidingscode 25155
  • Verkoopspecialist groene detailhandel

    Opleidingscode 25501
  • Verkoopspecialist

    Opleidingscode 90380
  • Verkoopspecialist (Verkoopspecialist detailhandel)

    Opleidingscode 90383
  • Verkoopspecialist mode

    Opleidingscode 90385
  • Verkoopspecialist elektrotechnische detailhandel

    Opleidingscode 90386

Retailmedewerker (Handel, mode, ondernemerschap)

Opleidingscode 25808
Erkenningsdatum 9 februari 2023
Niveau 2

B1-K1

Verleent hospitality en verkoopt

  • B1-K1-W1Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant
  • B1-K1-W3Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af

B1-K2

Voert ondersteunende retailprocessen uit

  • B1-K2-W1Functioneert als professional in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2Verzorgt de goederenstroom
  • B1-K2-W3Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising

Equivalenten van deze opleiding

  • Verkoper

    Opleidingscode 22142
  • Groene detailhandel

    Opleidingscode 22209
  • Verkoop

    Opleidingscode 23080
  • Verkoop

    Opleidingscode 23194
  • Retail operationeel

    Opleidingscode 23324
  • Verkoper

    Opleidingscode 25167
  • Verkoper (EZ)

    Opleidingscode 25503
  • Handel en ondernemerschap

    Opleidingscode 79080
  • Verkoper

    Opleidingscode 90390
  • Verkoper

    Opleidingscode 93750
  • Verkoper (Verkoper detailhandel)

    Opleidingscode 93751
  • Verkoper (Verkoper fiets/bromfiets)

    Opleidingscode 93752
  • Verkoper (Verkoopmedewerker tankstation)

    Opleidingscode 93753
  • In- en verkoop vershandel

    Opleidingscode 97080
  • In- en verkoop vershandel (Inkoper vershandel)

    Opleidingscode 97081
  • In- en verkoop vershandel (Verkoper vershandel)

    Opleidingscode 97082
  • Groene detailhandel (Medewerker groene detailhandel)

    Opleidingscode 97300
  • Medewerker groene detailhandel

    Opleidingscode 97793

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Pakhuis Evenementen & Morshuis Zalencentrum.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken