Bedrijf

Poppodium Effenaar

Leerbedrijf ID 100004799
Leiden vaak op

Soort bedrijf

Theaters en schouwburgen

PE
Poppodium Effenaar

Contactpersonen

  • NH

    Nini Hoang

  • DW

    Dies Wouters

  • MK

    Maarten van de Kerkhof

Wij mogen opleiden tot:

Medewerker evenementenorganisatie (Economie en administratie)

Opleidingscode 25749
Erkenningsdatum 12 september 2023
Niveau 4

B1-K1

Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij

  • B1-K1-W1Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
  • B1-K1-W2Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
  • B1-K1-W3Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen
  • B1-K1-W4Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
  • B1-K1-W5Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
  • B1-K1-W6Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever

B1-K2

Organiseert evenement en evenementpromotie

  • B1-K2-W1Werkt een draaiboek en callsheet uit
  • B1-K2-W2Regelt de promotie van het evenement
  • B1-K2-W3Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
  • B1-K2-W4Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
  • B1-K2-W5Regelt de infrastructuur rondom het evenement
  • B1-K2-W6Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K2-W7Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement

B1-K3

Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement

  • B1-K3-W1Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
  • B1-K3-W2Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten
  • B1-K3-W3Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers
  • B1-K3-W4Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af

B1-K4

Rondt het evenement af

  • B1-K4-W1Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
  • B1-K4-W2Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker marketing en communicatie

    Opleidingscode 22166
  • Marketing, communicatie en evenementen

    Opleidingscode 23067
  • Evenementenorganisatie

    Opleidingscode 23302
  • Medewerker evenementenorganisatie

    Opleidingscode 25147
  • Medewerker marketing en communicatie (Org. publicitair medew. kunst, cultuur & media)

    Opleidingscode 90533
  • Medewerker marketing en communicatie (Medewerker evenementenorganisatie)

    Opleidingscode 90534

Podium- en evenemententechnicus (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25800
Erkenningsdatum 1 september 2012
Niveau 3

B1-K1

Bereidt de podiumproductie technisch voor

  • B1-K1-W1Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport
  • B1-K1-W2Laadt en lost apparatuur en materialen
  • B1-K1-W3Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in
  • B1-K1-W4Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan
  • B1-K1-W5Levert lichtinstallatie werkend op
  • B1-K1-W6Levert geluidsinstallatie werkend op
  • B1-K1-W7Levert beeldinstallatie werkend op
  • B1-K1-W8Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel

B1-K2

Positioneert en profileert zich in de markt

  • B1-K2-W1Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2Participeert in relevant netwerk

P2-K1

Regelt de techniek tijdens de podiumproductie

  • P2-K1-W1Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie
  • P2-K1-W2Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P2-K1-W3Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P2-K1-W4Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P2-K1-W5Lost storingen op

Equivalenten van deze opleiding

  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 22090
  • Podium- en Evenemententechniek

    Opleidingscode 23096
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 23319
  • Podium- en evenemententechnicus

    Opleidingscode 25203
  • Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus)

    Opleidingscode 90330
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 93340
  • Podium- en evenemententechnicus

    Opleidingscode 95713

Mediamanager (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25881
Erkenningsdatum 14 juni 2023
Niveau 4

B1-K1

Adviseert over mediaproducten

  • B1-K1-W1Representeert het bedrijf
  • B1-K1-W2Achterhaalt wensen en behoeften van de (potentiële) opdrachtgever
  • B1-K1-W3Formuleert een passend voorstel ten aanzien van mediaproducten

B1-K2

Bereidt de mediaproductie voor

  • B1-K2-W1Maakt een plan van aanpak (projectplan)
  • B1-K2-W2Plant de mediaproductie
  • B1-K2-W3Regelt de benodigde mensen en middelen

B1-K3

Coördineert de mediaproductie

  • B1-K3-W1Coördineert de uitvoering van de mediaproductie
  • B1-K3-W2Coördineert de oplevering van de mediaproductie

Equivalenten van deze opleiding

  • Mediamanagement

    Opleidingscode 22089
  • Mediamanagement

    Opleidingscode 23093
  • Mediamanagement

    Opleidingscode 23356
  • Mediamanager

    Opleidingscode 25199
  • Media en vormgeving

    Opleidingscode 79040
  • Mediamanagement

    Opleidingscode 90600
  • Mediamanagement (Media intermediair)

    Opleidingscode 90601
  • Mediamanagement (Mediacontent management)

    Opleidingscode 90602
  • Mediamanagement (Mediaproductie management)

    Opleidingscode 90603
  • Mediamanagement (Ordermanager creatieve industrie)

    Opleidingscode 95400

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 5 februari 2014
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Allround podium- en evenemententechnicus (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25798
Erkenningsdatum 1 september 2012
Niveau 4

B1-K1

Bereidt de podiumproductie technisch voor

  • B1-K1-W1Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport
  • B1-K1-W2Laadt en lost apparatuur en materialen
  • B1-K1-W3Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in
  • B1-K1-W4Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan
  • B1-K1-W5Levert lichtinstallatie werkend op
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W6Levert geluidsinstallatie werkend op
  • B1-K1-W7Levert beeldinstallatie werkend op
  • B1-K1-W8Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel

B1-K2

Positioneert en profileert zich in de markt

  • B1-K2-W1Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2Participeert in relevant netwerk

P3-K1

Voert de preproductie uit

  • P3-K1-W1Verzamelt informatie over de podiumproductie
  • P3-K1-W2Ontwikkelt technisch plan voor de podiumproductie

P3-K2

Regelt de techniek tijdens de podiumproductie

  • P3-K2-W1Repeteert de techniek t.b.v. de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W2Bedient lichttechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
    Niet uitvoerbaar
  • P3-K2-W3Bedient geluidstechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W4Bedient beeldtechniek tijdens de uitvoering van de podiumproductie
  • P3-K2-W5Lost storingen op

Equivalenten van deze opleiding

  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 22090
  • Podium- en Evenemententechniek

    Opleidingscode 23096
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 23319
  • Podium- en evenemententechnicus Geluid

    Opleidingscode 25204
  • Podium- en evenemententechnicus Licht

    Opleidingscode 25205
  • Podium- en evenemententechnicus Podium & Rigging

    Opleidingscode 25206
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 93340
  • Podium- en evenemententechniek (Podium- en evenemententechnicus geluid)

    Opleidingscode 93341
  • Podium- en evenemententechnicus Geluid

    Opleidingscode 95714

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25171
Erkenningsdatum 23 juni 2020
Niveau 3

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

P2-K1

Bestelt en beheert de voorraad

  • P2-K1-W1Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad

P2-K2

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • P2-K2-W1Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart

P2-K3

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)

    Opleidingscode 90752
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94152
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94153
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 15 november 2007
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 13 juli 2010
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Medewerker Podium- en evenemententechniek (Media en vormgeving)

Opleidingscode 25799
Erkenningsdatum 1 september 2012
Niveau 2

B1-K1

Bereidt de podiumproductie technisch voor

  • B1-K1-W1Verzamelt de benodigde apparatuur en materialen en maakt ze klaar voor transport
  • B1-K1-W2Laadt en lost apparatuur en materialen
  • B1-K1-W3Plaatst en hangt licht-, geluids-, beeldapparatuur en (overige) materialen in
  • B1-K1-W4Sluit licht-, geluids- en beeldapparatuur aan
  • B1-K1-W5Levert lichtinstallatie werkend op
  • B1-K1-W6Levert geluidsinstallatie werkend op
  • B1-K1-W7Levert beeldinstallatie werkend op
  • B1-K1-W8Houdt PET-apparatuur en -materialen operationeel

B1-K2

Positioneert en profileert zich in de markt

  • B1-K2-W1Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2Participeert in relevant netwerk

Equivalenten van deze opleiding

  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 22090
  • Podium- en Evenemententechniek

    Opleidingscode 23096
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 23319
  • Medewerker podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 25202
  • Podium- en evenemententechniek (Medewerker Podium- en evenemententechniek)

    Opleidingscode 90320
  • Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 93340
  • medewerker Podium- en evenemententechniek

    Opleidingscode 95712

Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25182
Erkenningsdatum 1 oktober 2009
Niveau 3

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

P2-K1

Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken

  • P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit

P2-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90770
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 90771
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 90772
  • Kok

    Opleidingscode 94950
  • Kok (Instellingskok)

    Opleidingscode 94951
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 94952
  • Kok

    Opleidingscode 95100
  • Kok (Zelfstandig werkend kok)

    Opleidingscode 95420

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Poppodium Effenaar.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken