Bedrijf
Centre du Lac
Soort bedrijf
Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures
Handig om te weten
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Aanvullende informatie
11 stages gevonden voor Centre du Lac

Zelfstandig werkend kok
Centre du Lac
Katwijkerlaan 105, 2641 PE Pijnacker

Manager/ondernemer horeca
Centre du Lac
Katwijkerlaan 105, 2641 PE Pijnacker

Allround hospitality medewerker
Centre du Lac
Katwijkerlaan 105, 2641 PE Pijnacker

Allround hospitality medewerker
Centre du Lac
Katwijkerlaan 105, 2641 PE Pijnacker

Gastheer/-vrouw
Centre du Lac
Katwijkerlaan 105, 2641 PE Pijnacker

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw
Centre du Lac
Katwijkerlaan 105, 2641 PE Pijnacker
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)
Allround medewerker facilitaire dienstverlening (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6Onderhoudt contact met interne en externe klanten enleveranciers
- B1-K1-W7Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
P1-K1
Organiseert de werkzaamheden
- P1-K1-W1Stemt af met de leidinggevende
- P1-K1-W2Plant werkzaamheden
- P1-K1-W3Bewaakt het budget en te behalen doelen
- P1-K1-W4Werkt met lerende medewerkers en stagiairs
Equivalenten van deze opleiding
Facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 23247
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P3-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5Bereidt gerechten
- P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)
Opleidingscode 90301Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)
Opleidingscode 90302
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplanNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een ondernemingNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplanNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W4Maakt marktanalyseNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uitNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijsNiet uitvoerbaar
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleidNiet uitvoerbaar
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel planNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamhedenNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W3Begroot financiënNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W4Bewaakt financiënNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aanNiet uitvoerbaar
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekkenNiet uitvoerbaar
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementenNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W2Checkt de gast inNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uitNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzetNiet uitvoerbaar
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteitenNiet uitvoerbaar
Equivalenten van deze opleiding
Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 22179Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 23087Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Ondernemer horeca/bakkerij
Opleidingscode 90300Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)
Opleidingscode 90303
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
P2-K1
Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3Beheert de opslag van de voorraad
P2-K2
Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1Verzamelt informatie
- P2-K2-W2Doet voorstellen voor de menukaart
P2-K3
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer)
Opleidingscode 90752Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94152Medewerker bediening/cafe-bar (Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94153Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Pedicure (Uiterlijke verzorging)
Pedicure (Uiterlijke verzorging)
B1-K1
Een pedicurebehandeling uitvoeren
- B1-K1-W1Bereidt pedicurebehandeling voor en ontvangt cliënt
- B1-K1-W2Maakt behandelplan op basis van anamnese en voetonderzoek
- B1-K1-W3Voert een pedicurebehandeling uit
- B1-K1-W4Adviseert en bevordert de verkoop van producten
- B1-K1-W5Rondt pedicurebehandeling af en evalueert
B1-K2
Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
- B1-K2-W1Maakt een ondernemingsplan
- B1-K2-W2Kiest een vorm voor ondernemen
- B1-K2-W3Ontwikkelt bedrijfsprocessen en bereidt bedrijfsvoering voor
- B1-K2-W4Ontwikkelt een marketingstrategie
Equivalenten van deze opleiding
Pedicure
Opleidingscode 22174Voetzorg
Opleidingscode 23160Voetzorg
Opleidingscode 23283Pedicure
Opleidingscode 25406Uiterlijke verzorging
Opleidingscode 79110Pedicure
Opleidingscode 94430Pedicure
Opleidingscode 95744
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90770Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 90771Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 90772Kok
Opleidingscode 94950Kok (Instellingskok)
Opleidingscode 94951Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 94952Kok
Opleidingscode 95100Kok (Zelfstandig werkend kok)
Opleidingscode 95420
Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)
Medewerker facilitaire dienstverlening (Zorg en welzijn)
B1-K1
Voert dienstverlenende werkzaamheden uit
- B1-K1-W1Bereidt werkzaamheden voor en stemt af
- B1-K1-W2Treedt op als online en/of offline aanspreekpunt
- B1-K1-W3Draagt bij aan een fysiek en sociaal veilige werkomgeving
- B1-K1-W4Rondt de werkzaamheden af
- B1-K1-W5Evalueert de werkzaamheden
P1-K1
Voert facilitaire werkzaamheden uit
- P1-K1-W1Assisteert bij het beheer en onderhoud van gebouwen
- P1-K1-W2Voert logistieke werkzaamheden uit
- P1-K1-W3Voert cateringwerkzaamheden uit
- P1-K1-W4Voert administratieve werkzaamheden uit
Equivalenten van deze opleiding
Dienstverlening
Opleidingscode 23189Dienstverlening
Opleidingscode 23385Medewerker facilitaire dienstverlening
Opleidingscode 25499Facilitair medewerker
Opleidingscode 91330Facilitaire dienstverlener (Facilitaire medewerker)
Opleidingscode 94170Facilitair medewerker
Opleidingscode 95751
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
Kok
Opleidingscode 22177Keuken
Opleidingscode 23085Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Kok
Opleidingscode 90760Kok
Opleidingscode 95100
Medisch Pedicure (Uiterlijke verzorging)
Medisch Pedicure (Uiterlijke verzorging)
B1-K1
Een pedicurebehandeling uitvoeren
- B1-K1-W1Bereidt pedicurebehandeling voor en ontvangt cliënt
- B1-K1-W2Maakt behandelplan op basis van anamnese en voetonderzoek
- B1-K1-W3Voert een pedicurebehandeling uit
- B1-K1-W4Adviseert en bevordert de verkoop van producten
- B1-K1-W5Rondt pedicurebehandeling af en evalueert
B1-K2
Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
- B1-K2-W1Maakt een ondernemingsplan
- B1-K2-W2Kiest een vorm voor ondernemen
- B1-K2-W3Ontwikkelt bedrijfsprocessen en bereidt bedrijfsvoering voor
- B1-K2-W4Ontwikkelt een marketingstrategie
P2-K1
Een medisch pedicurebehandeling uitvoeren
- P2-K1-W1Voert gericht voetonderzoek van de (potentiële) risicovoet uit
- P2-K1-W2Behandelt de (potentiële) risicovoet
- P2-K1-W3Past drukreguleringstechnieken toe
- P2-K1-W4Past nageltechnieken toe
Equivalenten van deze opleiding
Pedicure
Opleidingscode 22174Voetzorg
Opleidingscode 23160Voetzorg
Opleidingscode 23283Medisch pedicure
Opleidingscode 25405Uiterlijke verzorging
Opleidingscode 79110Pedicure (Medisch pedicure)
Opleidingscode 94440Medisch Pedicure
Opleidingscode 95743
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P7-K1
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Equivalenten van deze opleiding
Horeca-assistent
Opleidingscode 22175Assistent bakker
Opleidingscode 22180Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 22250Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22264Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 22265Entree groen
Opleidingscode 22269Entree
Opleidingscode 22270Entree
Opleidingscode 23110Entree
Opleidingscode 23192Entree
Opleidingscode 23301Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25252Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 25260AKA
Opleidingscode 79999AKA
Opleidingscode 90440Assistent bakker
Opleidingscode 90640Horeca-assistent
Opleidingscode 90660Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 93760Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 95774Assistent medewerker voedsel en leefomgeving
Opleidingscode 97020Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)
Opleidingscode 97025Assistent voedingsindustrie
Opleidingscode 97350Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent
Opleidingscode 97390Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)
Opleidingscode 97475Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Opleidingscode 97797
Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)
Allround hospitality medewerker (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
- B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
B1-K2
Voert administratieve processen uit
- B1-K2-W1Houdt de voorraad bij
- B1-K2-W2Verzamelt en verwerkt informatie
- B1-K2-W3Houdt de administratie bij
B1-K3
Organiseert en voert activiteiten uit
- B1-K3-W1Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
- B1-K3-W2Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
- B1-K3-W3Begeleidt activiteiten
- B1-K3-W4Rondt de activiteit af
B1-K4
Werkt in de gastvrijheidsbranche
- B1-K4-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K4-W2Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
- B1-K4-W3Adviseert gasten en registreert de bestelling
- B1-K4-W4Maakt dranken serveergereed
- B1-K4-W5Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K4-W6Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K4-W7Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- B1-K4-W8Voert afrondende werkzaamheden uit
Equivalenten van deze opleiding
Hospitality
Opleidingscode 23341Allround hospitality medewerker
Opleidingscode 26012
Servicemedewerker (Economie en administratie)
Servicemedewerker (Economie en administratie)
B1-K1
Is aanspreekpunt voor bezoekers
- B1-K1-W1Ontvangt bezoekers
- B1-K1-W2Draagt bij aan een veilige situatie
B1-K2
Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
- B1-K2-W1Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
- B1-K2-W2Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
- B1-K2-W3Assisteert bij voorraadbeheer
- B1-K2-W4Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
- B1-K2-W5In behandeling nemen en registreren van incidenten
Equivalenten van deze opleiding
Servicemedewerker
Opleidingscode 23431Servicemedewerker
Opleidingscode 26007
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
Medewerker bediening/café-bar
Opleidingscode 22178Bediening
Opleidingscode 23081Horeca en bakkerij
Opleidingscode 79120Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90740Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)
Opleidingscode 90741Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)
Opleidingscode 90742Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar
Opleidingscode 90750Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 90751Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)
Opleidingscode 94140Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94150Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)
Opleidingscode 94151Medewerker bediening/cafe-bar
Opleidingscode 94160
Servicemedewerker gebouwen (Afbouw, hout en onderhoud)
Servicemedewerker gebouwen (Afbouw, hout en onderhoud)
B1-K1
Opnemen en vaststellen van werkzaamheden
- B1-K1-W1Voorbereiden van opnamewerkzaamheden
- B1-K1-W2Opnemen situatie ter plaatse
B1-K2
Verrichten van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouwonderdelen en omgeving
- B1-K2-W1Voorbereiden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving
- B1-K2-W10Afronden van (onderhouds)werkzaamheden aan technische installaties, gebouw(onder)delen en omgeving
- B1-K2-W2Opsporen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen en bouwkundige gebreken
- B1-K2-W3Geschikt maken gebouw(onder)deel voor uit te voeren werk
- B1-K2-W4Verrichten van preventief onderhoud aan elektrotechnische en werktuigkundige installatie
- B1-K2-W5Verrichten van preventief onderhoud aan gebouw, interieur en terrein
- B1-K2-W6Verhelpen van elektrotechnische en werktuigkundige storingen
- B1-K2-W7Verhelpen van bouwkundige gebreken
- B1-K2-W8Verrichten van modificaties aan elektrotechnische en werktuigkundige installaties
- B1-K2-W9Verrichten van modificaties aan gebouw, interieur en terrein
Equivalenten van deze opleiding
Onderhoud- en verbouwbedrijf
Opleidingscode 22031Onderhoud- en verbouwbedrijf
Opleidingscode 23010Onderhoud- en verbouwbedrijf
Opleidingscode 23315Servicemedewerker gebouwen
Opleidingscode 25024Afbouw, hout en onderhoud
Opleidingscode 79010Onderhoud- en Verbouwbedrijf (Servicemedewerker Gebouwen)
Opleidingscode 92180Onderhoud- en verbouwbedrijf
Opleidingscode 95270
Schoonheidsspecialist (Uiterlijke verzorging)
Schoonheidsspecialist (Uiterlijke verzorging)
B1-K1
Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren
- B1-K1-W1Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
- B1-K1-W2Voert een gezichtsbehandeling uit
- B1-K1-W3Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
- B1-K1-W4Voert een lichaamsbehandeling uit
- B1-K1-W5Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten
B1-K2
Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
- B1-K2-W1Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
- B1-K2-W2Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
- B1-K2-W3Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming
Equivalenten van deze opleiding
Schoonheidsspecialist
Opleidingscode 22173Schoonheidsverzorging
Opleidingscode 23159Schoonheidsverzorging
Opleidingscode 23365Schoonheidspecialist
Opleidingscode 25404Uiterlijke verzorging
Opleidingscode 79110Schoonheidsspecialist
Opleidingscode 91190Schoonheidsspecialist
Opleidingscode 95500Schoonheidsspecialist
Opleidingscode 95746
Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
Leidinggevende travel & hospitality (Toerisme en recreatie)
B1-K1
Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6Werft klanten/gasten en opdrachten
B1-K2
Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
P4-K1
Realiseert commercieel aanbod
- P4-K1-W1Promoot producten en diensten
- P4-K1-W2Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P4-K1-W3Maakt een prijsberekening bij het aanbod
P4-K2
Geeft leiding
- P4-K2-W1Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W2Instrueert en begeleidt nieuwe collega's, stagiairs en/of vrijwilligers
- P4-K2-W3Voert formele gesprekken
P4-K3
Voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W2Maakt een begrotingsvoorstel
- P4-K3-W3Bewaakt financiën
Equivalenten van deze opleiding
Frontofficemedewerker
Opleidingscode 22184Leisure & hospitality
Opleidingscode 22187Travel, leisure & hospitality
Opleidingscode 23134Travel, Leisure & Hospitality
Opleidingscode 23264Leidinggevende leisure & hospitality
Opleidingscode 25351Leidinggevende travel & hospitality
Opleidingscode 25352Toerisme en recreatie
Opleidingscode 79130Front officemedewerker
Opleidingscode 90620Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Aqua & leisure executive)
Opleidingscode 90681Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Hoofd informatie)
Opleidingscode 90684Leidinggev. horeca, contractcatering, inf., recr. en bakk. (Leisure & hospitality executive)
Opleidingscode 90688Aqua & leisure (Aqua & leisure executive)
Opleidingscode 93330Commercieel medewerker reizen (Leidinggevende verkoop reizen)
Opleidingscode 93350Frontofficemedewerker
Opleidingscode 94070Frontofficemedewerker (Hoofd informatie)
Opleidingscode 94071Frontofficemedewerker (Frontofficemanager)
Opleidingscode 94072Reizen (Manager verkoop reizen)
Opleidingscode 94100Leisure & hospitality (Leisure & hospitality executive)
Opleidingscode 94130
Allround Schoonheidsspecialist (Uiterlijke verzorging)
Allround Schoonheidsspecialist (Uiterlijke verzorging)
B1-K1
Een basis schoonheidsbehandeling uitvoeren
- B1-K1-W1Ontvangt de cliënt en bereidt de behandeling voor
- B1-K1-W2Voert een gezichtsbehandeling uit
- B1-K1-W3Voert een cosmetische hand-, nagel- en voetbehandeling uit
- B1-K1-W4Voert een lichaamsbehandeling uit
- B1-K1-W5Rondt de behandeling af en verkoopt aanvullende producten/diensten
B1-K2
Voorbereiden op zelfstandig ondernemerschap
- B1-K2-W1Bereidt zich voor op de start van een eigen onderneming
- B1-K2-W2Bereidt zich voor op de bedrijfsvoering
- B1-K2-W3Bereidt zich voor op de promotie van een onderneming
P2-K1
Een specialistische schoonheidsbehandeling uitvoeren
- P2-K1-W1Voert een anti-agingbehandeling uit
- P2-K1-W2Voert een acnebehandeling uit
- P2-K1-W3Voert een bindweefselmassage uit
Equivalenten van deze opleiding
Schoonheidsspecialist
Opleidingscode 22173Schoonheidsverzorging
Opleidingscode 23159Schoonheidsverzorging
Opleidingscode 23365Allround Schoonheidspecialist
Opleidingscode 25403Uiterlijke verzorging
Opleidingscode 79110Schoonheidsspecialist (Allround Schoonheidsspecialist)
Opleidingscode 91200Schoonheidsspecialist (Allround schoonheidsspecialist)
Opleidingscode 95510Allround schoonheidsspecialist
Opleidingscode 95745