Bedrijf

Brownies and Downies Zwolle

Leerbedrijf ID 100428681
Leiden vaak op

Wie zijn wij

Soort bedrijf

Fastfoodrestaurants, cafetaria's, ijssalons, eetkramen e.d.

BA
Brownies and Downies Zwolle

Telefoonnummer: +31382309602
Contact persoon:
Rutger Kanis

Handig om te weten

Contactpersonen

  • RK

    Rutger Kanis

Wij mogen opleiden tot:

Meewerkend horeca ondernemer (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25185
Erkenningsdatum 24 september 2020
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P3-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P3-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer cafe-bar)

    Opleidingscode 90301
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer fastservice)

    Opleidingscode 90302

Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25168
Erkenningsdatum 30 november 2021
Niveau 2

B1-K1

Werkt in de bediening

  • B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit

B1-K2

Bewaakt de voorraad

  • B1-K2-W1Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Equivalenten van deze opleiding

  • Medewerker bediening/café-bar

    Opleidingscode 22178
  • Bediening

    Opleidingscode 23081
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90740
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker)

    Opleidingscode 90741
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer)

    Opleidingscode 90742
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar

    Opleidingscode 90750
  • Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 90751
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw)

    Opleidingscode 94140
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94150
  • Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender)

    Opleidingscode 94151
  • Medewerker bediening/cafe-bar

    Opleidingscode 94160

Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25184
Erkenningsdatum 20 december 2018
Niveau 4

B1-K1

Onderneemt

  • B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid

B1-K2

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3Begroot financiën
  • B1-K2-W4Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken

P2-K1

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer

P2-K2

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W2Checkt de gast in
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W5Checkt de gast uit
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
    Niet uitvoerbaar
  • P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
    Niet uitvoerbaar

Equivalenten van deze opleiding

  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 22179
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 23087
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Ondernemer horeca/bakkerij

    Opleidingscode 90300
  • Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca)

    Opleidingscode 90303

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)

Opleidingscode 25742
Erkenningsdatum 14 december 2017
Niveau 1

B1-K1

Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie

  • B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af

P7-K1

Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding

  • P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Equivalenten van deze opleiding

  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 22175
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 22180
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 22250
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22264
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 22265
  • Entree groen

    Opleidingscode 22269
  • Entree

    Opleidingscode 22270
  • Entree

    Opleidingscode 23110
  • Entree

    Opleidingscode 23192
  • Entree

    Opleidingscode 23301
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25252
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 25260
  • AKA

    Opleidingscode 79999
  • AKA

    Opleidingscode 90440
  • Assistent bakker

    Opleidingscode 90640
  • Horeca-assistent

    Opleidingscode 90660
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 93760
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 95774
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving

    Opleidingscode 97020
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97025
  • Assistent voedingsindustrie

    Opleidingscode 97350
  • Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent

    Opleidingscode 97390
  • Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie)

    Opleidingscode 97475
  • Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

    Opleidingscode 97797

Kok (Horeca en bakkerij)

Opleidingscode 25180
Erkenningsdatum 6 september 2018
Niveau 2

B1-K1

Bereidt gerechten

  • B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2Maakt mise en place
  • B1-K1-W3Past recepten aan
  • B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris

B1-K2

Beheert keukenvoorraden

  • B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Equivalenten van deze opleiding

  • Kok

    Opleidingscode 22177
  • Keuken

    Opleidingscode 23085
  • Horeca en bakkerij

    Opleidingscode 79120
  • Kok

    Opleidingscode 90760
  • Kok

    Opleidingscode 95100

VMBO - Horeca, bakkerij en recreatie (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)

Opleidingscode 19025
Erkenningsdatum 15 februari 2017

VMBO

- Horeca, bakkerij en recreatie

  • VMBO- Horeca, bakkerij en recreatie

Equivalenten van deze opleiding

  • VMBO - Voedsel, groen en gastvrijheid

    Opleidingscode 19005

VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs (VMBO Leerwerktraject / Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs)

Opleidingscode 19009
Erkenningsdatum 25 april 2017

VMBO

- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

  • VMBO- Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Begeleider maatschappelijke zorg (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25780
Erkenningsdatum 16 december 2016
Niveau 3

B1-K1

Bieden van ondersteunende, activerende begeleiding en zorg

  • B1-K1-W1Inventariseert ondersteuningsvragen van de cliënt
  • B1-K1-W2Ondersteunt de cliënt bij de zelfzorg
  • B1-K1-W3Ondersteunt de cliënt bij wonen en huishouden
  • B1-K1-W4Ondersteunt de cliënt bij participatie
  • B1-K1-W5Voert zorgtechnische handelingen uit
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W6Handelt in onvoorziene en/of crisissituaties
  • B1-K1-W7Werkt samen en stemt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W8Evalueert de geboden ondersteuning en zorg

B1-K2

Werken aan kwaliteit en deskundigheid

  • B1-K2-W1Werkt aan de eigen professionele ontwikkeling
  • B1-K2-W2Werkt aan bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg

P1-K1

Bieden van ondersteuning op maat

  • P1-K1-W1Levert een bijdrage aan het opstellen en bijstellen van het ondersteuningsplan
  • P1-K1-W2Ondersteunt en begeleidt een groep cliënten bij activiteiten
  • P1-K1-W3Ondersteunt de cliënt bij het voeren van eigen regie
  • P1-K1-W4Levert een bijdrage aan de begeleiding van nieuwe collega's, stagiaires en/of vrijwilligers

Equivalenten van deze opleiding

  • Maatschappelijke Zorg

    Opleidingscode 22195
  • Maatschappelijke Zorg

    Opleidingscode 23181
  • Maatschappelijke Zorg

    Opleidingscode 23312
  • Begeleider gehandicaptenzorg

    Opleidingscode 25475
  • Begeleider specifieke doelgroepen

    Opleidingscode 25476
  • Maatschappelijke Zorg (Medewerker maatschappelijke zorg)

    Opleidingscode 92650
  • Maatschappelijke Zorg 4

    Opleidingscode 92660

Persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg (Zorg en welzijn)

Opleidingscode 25779
Erkenningsdatum 5 juni 2018
Niveau 4

B1-K1

Bieden van ondersteunende, activerende begeleiding en zorg

  • B1-K1-W1Inventariseert ondersteuningsvragen van de cliënt
  • B1-K1-W2Ondersteunt de cliënt bij de zelfzorg
  • B1-K1-W3Ondersteunt de cliënt bij wonen en huishouden
  • B1-K1-W4Ondersteunt de cliënt bij participatie
  • B1-K1-W5Voert zorgtechnische handelingen uit
    Niet uitvoerbaar
  • B1-K1-W6Handelt in onvoorziene en/of crisissituaties
  • B1-K1-W7Werkt samen en stemt de werkzaamheden af
  • B1-K1-W8Evalueert de geboden ondersteuning en zorg

B1-K2

Werken aan kwaliteit en deskundigheid

  • B1-K2-W1Werkt aan de eigen professionele ontwikkeling
  • B1-K2-W2Werkt aan bevorderen en bewaken van kwaliteitszorg

P2-K1

Bieden en coördineren van ondersteuning op maat

  • P2-K1-W1Ontwikkelt en voert regie over het ondersteuningsplan
  • P2-K1-W2Organiseert en coördineert activiteiten voor een groep cliënten
  • P2-K1-W3Begeleidt de cliënt bij het voeren van eigen regie
  • P2-K1-W4Ondersteunt de cliënt bij het behouden/opbouwen/versterken van het sociale netwerk
  • P2-K1-W5Organiseert en coördineert organisatiegebonden taken
  • P2-K1-W6Begeleidt (nieuwe) collega's, stagiaires en/of vrijwilligers

Equivalenten van deze opleiding

  • Maatschappelijke Zorg

    Opleidingscode 22195
  • Maatschappelijke Zorg

    Opleidingscode 23181
  • Maatschappelijke Zorg

    Opleidingscode 23312
  • Agogisch medewerker GGZ

    Opleidingscode 25474
  • Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

    Opleidingscode 25477
  • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

    Opleidingscode 25478
  • Thuisbegeleider

    Opleidingscode 25479
  • Maatschappelijke Zorg 4

    Opleidingscode 92660
  • Maatschappelijke Zorg (Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen)

    Opleidingscode 92662

Wat klopt er niet?

Geef het hieronder aan wat er niet klopt aan deze stage voor Brownies and Downies Zwolle.

0 / 1000
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
*(verplicht)
Stap:

Welk niveau doe je nu?

Welke opleiding doe je?

Waar zoek je een stage?

Mbo stage zoeken