Bedrijf
Restaurant en Zaal de Reizende Man
Wie zijn wij
Soort bedrijf
Overige specialistische zakelijke dienstverlening
Werken en leren
Aanvullende informatie
Contactpersonen
Wij mogen opleiden tot:
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
Zelfstandig werkend kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
P2-K1
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
P2-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Equivalenten van deze opleiding
- Kok Opleidingscode 22177
- Keuken Opleidingscode 23085
- Horeca en bakkerij Opleidingscode 79120
- Kok Opleidingscode 90770
- Kok (Instellingskok) Opleidingscode 90771
- Kok (Zelfstandig werkend kok) Opleidingscode 90772
- Kok Opleidingscode 94950
- Kok (Instellingskok) Opleidingscode 94951
- Kok (Zelfstandig werkend kok) Opleidingscode 94952
- Kok Opleidingscode 95100
- Kok (Zelfstandig werkend kok) Opleidingscode 95420
Kok (Horeca en bakkerij)
Kok (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Bereidt gerechten
- B1-K1-W1Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2Maakt mise en place
- B1-K1-W3Past recepten aan
- B1-K1-W4Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7Verricht onderhoud aan keukeninventaris
B1-K2
Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Equivalenten van deze opleiding
- Kok Opleidingscode 22177
- Keuken Opleidingscode 23085
- Horeca en bakkerij Opleidingscode 79120
- Kok Opleidingscode 90760
- Kok Opleidingscode 95100
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree)
B1-K1
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
P7-K1
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Equivalenten van deze opleiding
- Horeca-assistent Opleidingscode 22175
- Assistent bakker Opleidingscode 22180
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving Opleidingscode 22250
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent Opleidingscode 22264
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent Opleidingscode 22265
- Entree groen Opleidingscode 22269
- Entree Opleidingscode 22270
- Entree Opleidingscode 23110
- Entree Opleidingscode 23192
- Entree Opleidingscode 23301
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie Opleidingscode 25252
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie Opleidingscode 25260
- AKA Opleidingscode 79999
- AKA Opleidingscode 90440
- Assistent bakker Opleidingscode 90640
- Horeca-assistent Opleidingscode 90660
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) Opleidingscode 93760
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie Opleidingscode 95774
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving Opleidingscode 97020
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) Opleidingscode 97025
- Assistent voedingsindustrie Opleidingscode 97350
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent Opleidingscode 97390
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) Opleidingscode 97475
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie Opleidingscode 97797
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
Gastheer/-vrouw (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Werkt in de bediening
- B1-K1-W1Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10Werkt met de kassa
- B1-K1-W2Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3Ontvangt gasten
- B1-K1-W4Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9Voert afrondende werkzaamheden uit
B1-K2
Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1Controleert de voorraad
- B1-K2-W2Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Equivalenten van deze opleiding
- Medewerker bediening/café-bar Opleidingscode 22178
- Bediening Opleidingscode 23081
- Horeca en bakkerij Opleidingscode 79120
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar Opleidingscode 90740
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) Opleidingscode 90741
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) Opleidingscode 90742
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar Opleidingscode 90750
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) Opleidingscode 90751
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) Opleidingscode 94140
- Medewerker bediening/cafe-bar Opleidingscode 94150
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) Opleidingscode 94151
- Medewerker bediening/cafe-bar Opleidingscode 94160
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
Manager/ondernemer horeca (Horeca en bakkerij)
B1-K1
Onderneemt
- B1-K1-W1Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
B1-K2
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3Begroot financiën
- B1-K2-W4Bewaakt financiën
- B1-K2-W5Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6Voert intern formele gesprekken
P2-K1
Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5Creëert en bewaakt sfeer
P2-K2
Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2Checkt de gast in
- P2-K2-W3Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5Checkt de gast uit
- P2-K2-W6Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Equivalenten van deze opleiding
- Ondernemer horeca/bakkerij Opleidingscode 22179
- Ondernemer horeca/bakkerij Opleidingscode 23087
- Horeca en bakkerij Opleidingscode 79120
- Ondernemer horeca/bakkerij Opleidingscode 90300
- Ondernemer horeca/bakkerij (Manager/ondernemer horeca) Opleidingscode 90303